badkamer inspiratie

Tegels Vught

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bent u op zoek naar dé tegelspecialist voor uw woning? In regio Vught kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor uw tegels. Wij presenteren een uitgebreid assortiment met meer dan duizend tegels, genoeg keuze dus! U wordt geholpen door ervaren adviseurs die u volledig informeren, zodat u de beste keuze voor uw woning maakt. Onze vestiging in Uden is goed bereikbaar vanuit Vught. Wij hopen u daar snel te zien!

Badkamer en sanitair in Vught

Niet alleen voor tegels, maar ook voor sanitair of complete badkamers kunt u bij Verwijst langskomen. Wilt u alvast een kleine impressie van uw mogelijkheden? Volg Verwijst op Facebook! Onder sanitair vindt u onder andere:

  • Bad meubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten.

Top kwaliteit tegels

Met ruim 60 jaar ervaring kunt u rekenen op dé beste kwaliteit tegels. U kunt bij ons terecht voor:

  • Wandtegels;
  • Vloertegels;
  • Keramisch parket.

Voor een passend advies heten wij u van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u door middel van deskundig advies, het geven van inzicht in al uw mogelijkheden en inspirerende tips.

Vloerverwarming en tegels zetten in Vught

Wanneer u het zetten van tegels zelf wilt uitvoeren behoort dat natuurlijk tot de mogelijkheden. Deze klus is gemakkelijk uit te voeren voor een doe-het-zelver. Bent u voornemens om ook vloerverwarming te plaatsen? Wilt u deze klus liever overlaten aan de specialisten van Verwijst? Geen probleem! De tegelzetters plaatsen vloerverwarming in nieuwe en bestaande vloeren. Misschien heeft u een prachtig patroon gezien waarin u de tegels wilt zetten. Of wilt u vloertegels op de wanden? Deze trend wordt vaak gebruikt wanneer u een mooi geheel wilt met een rustige uitstraling.

Wandtegels plaatsen op de vloer is niet gebruikelijk omdat wandtegels dunner zijn dan vloertegels. Bij Verwijst kunt u uw badkamer, keuken of toilet geheel naar eigen smaak samenstellen. Onze specialisten zullen u adviseren en met u meedenken. Zo kan elke badkamer haar eigen unieke uitstraling krijgen die volledig naar wens is. Ook de keuken kan in een handomdraai een nieuw uiterlijk krijgen wanneer u de backsplash verandert. Welke tegels hebben uw voorkeur. Glanzend of mat? Natuursteen of de marmerlook?

Kom direct langs of maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier om verzekerd te zijn van deskundig advies. Binnen onze openingstijden kunt u eveneens langskomen voor een kop koffie of om een kijkje te nemen in onze showroom. Voor verdere vragen zijn wij te bereiken via info@verwijst.nl of 0413-262078. Verwijst: voor tegels in de omgeving van Vught!

Contactformulier