badkamer inspiratie

Tegels Vorstenbosch

Woont u in Vorstenbosch en bent u op zoek naar mooie tegels van A-kwaliteit? Dan zit u bij Verwijst in Uden uitstekend! Al meer dan 60 jaar hebben wij kwaliteit en persoonlijk advies hoog in het vaandel staan. Bij ons vindt u dan ook één van de meest complete collecties tegels van Brabant. De mooiste en sterkste wand- en vloertegels, maar ook bijvoorbeeld keramisch parket. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het mooiste sanitair en complete badkamers. Laat u inspireren en maak snel een afspraak om langs te komen in onze showroom!

De expertise van Verwijst voor uw tegels in Vorstenbosch

Natuurlijk wilt u een ruime keuze hebben als u op jacht gaat naar de mooiste tegels voor uw badkamer, woonkamer, keuken of zelfs terras. Bij Verwijst vindt u niet alleen een groot assortiment maar ook de expertise om u het beste advies te kunnen geven. Daarnaast kunnen wij u ook helpen aan een vakman voor het plaatsen van de tegels. Wilt u compleet ontzorgd worden? Geen probleem! Wij nemen u graag alles uit handen en coördineren alle werkzaamheden voor u, van A tot Z. Daarbij heeft u één centraal aanspreekpunt en dat is Verwijst!

Waarom tegels in Vorstenbosch plaatsen?

Tegels zijn niet alleen erg gemakkelijk schoon te maken; ze zijn ook heel onderhoudsarm en zijn op vele manieren in te zetten. Ze zijn prachtig als vloer- en als wandbekleding, en bovendien beschikbaar in ontelbare looks, kleuren, vormen en maten. Voor elk vertrek en bij iedere woonstijl is er wel een tegel die perfect is. Bovendien zijn tegels perfect te combineren met vloerverwarming. Het materiaal geleid warmte namelijk uitstekend. Wilt u ook vloerverwarming laten aanleggen? Ook hier kan Verwijst voor zorgen!

Houtlook tegels in Vorstenbosch

Vindt u de uitstraling die hout heeft op een interieur ook zo aantrekkelijk? Hout geeft een ruimte een warm en sfeervol karakter, maar het vergt ook vrij veel onderhoud om het mooi te houden. Bovendien is hout in vochtige ruimtes niet aan te bevelen, en ook wanneer u vloerverwarming wilt, zijn er beter opties te bedenken dan hout. Met keramisch parket, oftewel houtlook tegels, bent u van al deze problemen af. De tegels bootsen verschillende houtsoorten perfect na; zelfs de nerven zijn voelbaar. Onderhoud is nauwelijks vereist, het schoonmaken is net zo eenvoudig als bij andere tegels, u kunt ze gerust in de badkamer of zelfs buiten plaatsen, en geleiden de warmte van vloerverwarming perfect!

Andere looks

Naast houtlook tegels is er dankzij de keramische tegels nog veel meer te kiezen wanneer het gaat om een bepaalde look. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook, marmerlook, natuursteenlook of zelfs een metallook. Een afwerking met onze tegels is bijzonder stijlvol en komt in elk interieur tot zijn recht. Met merken als Kronos, Mosa, Aparici, Porcelanosa, Imola en nog veel meer, kunt u rekenen op eersteklas tegels. Wij weten zeker dat u bij ons de tegel vindt die bij uw smaak en wensen past!

Contact

Bent u benieuwd wat Verwijst voor u kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op of maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Op nog geen 10 minuutjes rijden van Vorstenbosch vindt u één van de ruimste tegelcollecties van Brabant. Onze specialisten staan voor u klaar om u de mogelijkheden te laten zien en samen met u te bekijken welke tegel perfect bij uw wensen past. Naast tegels, vindt u bij ons ook complete badkamers, sanitair en speciale badkameritems zoals sunshowers, elektrische vloerverwarming en andere items voor de badkamer!

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier