Tegels voor uw badkamer

U heeft een nieuwe woning en u wilt uw badkamer verbouwen en voorzien van mooie stijlvolle tegels? Wilt u vloertegels of wandtegels? Allemaal details om over na te denken. Weet u al welke stijl u gaat kiezen? Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair heeft een prachtige collectie voor u samengesteld en onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om u te voorzien van alle adviezen die u nodig heeft om uw droom badkamer te realiseren.

Heeft u al een stijl in gedachten voor uw badkamer en tegels?

De meeste badkamers worden gebouwd in drie verschillende stijlen.

  • Modern

  • Tijdloos

  • Design

Meer dan 1000 verschillende soorten tegels hebben wij in ons assortiment opgenomen van landelijk tot modern. Vloertegels worden tegenwoordig vaak gebruikt om tegen de wand te plaatsen. Dit geeft een mooi samenhangend geheel.

Welke vloer- en wandtegels wilt u voor uw badkamer?

Nadat u uw stijl heeft gekozen kunt u op zoek naar de juiste tegels voor uw badkamer. Met meer dan 1000 verschillende soorten tegels vindt u bij Verwijst een ruime collectie die alle ontwikkelingen en trends aan u kan presenteren. Wij werken met bekende merken zoals: Ceasar, Porcelenosa, Castelo, Mosa en vele andere topmerken. Teveel om op te noemen. Daarom hebben wij voor u een mooie foto impressie gemaakt op onze website zodat u zich een beeld kan vormen van alle mogelijkheden. Kiest u voor vloerverwarming voor het verwarmen en koelen?

Zoveel wensen en vragen die u vooraf moet stellen zodat u uiteindelijk uw eigen droombadkamer kunt realiseren. Daarom is het prettig om met een van onze specialisten aan te schuiven zodat deze met u mee kan denken en u van alle adviezen kan voorzien. Tevens kunt u onze showroom bezichtigen zodat u een nog beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Plan uw afspraak in via onze website zodat wij alle tijd voor u kunnen reserveren. Tot dan!

lea tegels in een moderne badkamer.