60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Tegels Volkel

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Het leggen én plaatsen van tegels is een belangrijke aangelegenheid. Uw interieur wordt namelijk bepaald door een tegelvloer. Kies er daarom voor om u uitgebreid te laten adviseren door een expert. Gelegen in Uden helpen onze adviseurs u graag bij de keuze van tegels in regio Volkel. Met een ruime ervaring van 60 jaar kunnen wij u uitstekend adviseren met betrekking tot:

Graag informeren we u omtrent de laatste ontwikkelen op het gebied van keramische vloeren. Houtlook tegels – houtstructuur vloeren – zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woonkamer. De talloze maten, structuren en kleurschakeringen maken deze tegels van het keramisch parket een zeer gewilde keuze voor bij u thuis.

Sanitair Volkel

Voor ieder sanitair product biedt Verwijst een uitstekende keuze. Wij hebben uitsluitend top merken in ons assortiment voor bijvoorbeeld badmeubels, douchesets of toiletten. Kom gerust in onze showroom kijken voor het complete assortiment of kijk snel op sanitair voor meer informatie.

Badkamer Volkel

Verwijst volgt alle trends en ontwikkelingen nauw op de voet met betrekking tot uw badkamer. Bent u toe aan iets nieuws of wilt u een extra dimensie toevoegen aan uw badkamer? Laat u adviseren door Verwijst en schaf een tv aan. Onze tv’s zijn waterbestendig en leverbaar als opbouw- of inbouwmodel. Andere extraatjes die u bij Verwijst aan uw badkamer kunt toevoegen, zijn:

  • Sunshower;
  • Elektrische vloerverwarming;
  • BadkamerRadio;
  • Producten van Geberit.

Heeft u vragen over onze producten? Benieuw wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bezoek één van onze showrooms. Wij zijn geopend van dinsdag tot zaterdag. Verwijst: dé specialist voor tegels, sanitair en uw badkamer in regio Volkel!

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair?
Neem dan contact op met Verwijst!