badkamer inspiratie

Tegels Volkel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Gelegen in Uden helpen onze adviseurs u graag bij de keuze van tegels in regio Volkel. Het leggen én plaatsen van tegels is een belangrijke aangelegenheid bij u thuis. Uw interieur wordt namelijk bepaald door een tegelvloer. Kies er daarom voor om u uitgebreid te laten adviseren door een expert. Met een ruime ervaring van 60 jaar kunnen wij u uitstekend adviseren met betrekking tot:

Graag informeren wij u omtrent de laatste ontwikkelingen op het gebied van keramische vloeren. Houtlook tegels, houtstructuur vloeren, zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woonkamer. De talloze maten, structuren en kleurschakeringen maken deze tegels van het keramisch parket een zeer gewilde keuze voor bij u thuis.

Passende sanitair producten voor uw badkamer

Voor ieder sanitair product biedt Verwijst een uitstekende keuze. Wij hebben uitsluitend top merken in ons assortiment voor bijvoorbeeld badmeubels, douchesets of toiletten. Kom gerust in onze showroom kijken voor het complete assortiment of klik snel op sanitair voor meer informatie.

Dé specialist voor uw badkamer in regio Volkel

Verwijst volgt alle trends en ontwikkelingen nauw op de voet met betrekking tot badkamers. Bent u toe aan iets nieuws? Wilt u een extra dimensie toevoegen aan uw badkamer in de omgeving van Volkel, Nistelrode of Den Bosch? Laat u adviseren door Verwijst en schaf een tv aan. Onze tv’s zijn waterbestendig en leverbaar als opbouw- en inbouwmodel. Andere extraatjes die u bij Verwijst aan uw badkamer kunt toevoegen, zijn:

Stel uw vragen!

Heeft u vragen over onze producten? Benieuw wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms. Wij zijn geopend van dinsdag tot zaterdag. Verwijst: dé specialist voor badkamers, sanitair én tegels in regio Volkel, Nistelrode en Den Bosch!

Om alvast kennis te maken met de mogelijkheden op badkamer-, tegel- en sanitairgebied, kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

Contactformulier