We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Venray

Wilt u nieuwe wandtegels voor uw badkamer? Wellicht nieuwe houtlook tegels voor in de woonkamer? Voor tegels in de regio Venray komt u naar Verwijst. Bezoek onze showroom!

Verwijst heeft meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment opgenomen. Wilt u een nieuwe tegelvloer? Voor tegels in de regio Venray komt u naar Verwijst. Voor iedere sfeer en smaak bieden wij prachtige tegels. In onze showrooms staan onze verschillende tegels gepresenteerd, u kunt dan denken aan:

Heeft u liever een passend advies voor het samenstellen van uw tegelvloer? Geen probleem, u kunt een afspraak met ons maken via contact. Met een afspraak in onze showroom bent u verzekerd van deskundig advies, inzicht in alle mogelijkheden die wij te bieden hebben én inspirerende tips.

Keramische tegels

Keramische tegels winnen steeds meer het vertrouwen van mensen als tegelvloer in woningen. Verwijst volgt de trends en ontwikkeling nauwlettend op het gebied van keramische vloeren. Houtstructuur vloeren, ook wel houtlook tegels, creëren de warme uitstraling van een echte houten vloer met de eigenschappen van keramische tegels. De volgende eigenschappen kenmerken keramische vloeren:

  • Kras- en slijtvast;
  • Geen onderhoud;
  • Minimale voegbreedte.

Verwijst levert diverse merken houtlook tegels. U heeft een ruime keuze qua structuren, kleuren en maatvoeringen. Breng een bezoek aan onze showroom of kijk de vele mogelijkheden onder keramisch parket.

Afspraak in de showroom

Vraag uw offerte aan via onze website of breng een bezoek aan onze showroom(s) voor een advies op maat. Verwijst helpt graag met het realiseren van de ideale tegelvloer in de regio Venray. Uiteraard staan wij u ook bij met het zetten van de tegels!

Door Verwijst te volgen op Facebook kunt u alvast een impressie verkrijgen van de vele mogelijkheden die wij bieden. Hier vindt u prachtige realisaties, speciale acties en meer. Volg ons daarom vandaag nog op Facebook!

Tegels Venray - Badkamer Venray - Sanitair Venray

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.