We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Veghel

Kom eens langs in de showroom van Verwijst. Wij bieden een compleet assortiment aan tegels in regio Veghel. Laat u helpen door vakmensen!

Met meer dan 1000 tegels in ons assortiment zijn wij bij uitstek dé tegelhandel voor regio Veghel. Gevestigd in Uden en Deurne leveren wij een compleet assortiment aan vloertegels, wandtegels en keramisch parket. Verwijst kent alle nieuwe ontwikkelingen in de markt, waardoor wij ons assortiment zo goed en compleet als mogelijk blijven aanbieden. Bestelt u nieuwe tegels bij Verwijst? Met het ALL-IN pakket coördineren wij alle werkzaamheden. U kent slechts één aanspreekpunt en ontvangt dus één simpele totaalfactuur. Geen poespas, gewoon duidelijkheid.

Tevens leggen wij ook traditionele vloerverwarming aan. Hiervoor kent Verwijst een revolutionaire methode. Veelal betekent vloerverwarming dat de vloer ca. 6 centimeter hoger komt te liggen. Met onze revolutionaire methode voorkomen wij in 98% van de gevallen de verhoging.

Sanitair Veghel

Zoekt u een nieuw bubbelbad? Of bent u op zoek naar badmeubels om uw badkamer op te vullen? U vindt bij Verwijst top sanitair producten. Kom gerust eens langs voor het kopen van sanitair bij onze showroom in Uden, regio Veghel!

Badkamer Veghel

Aansluitend op alle sanitair producten kunt u ook terecht bij Verwijst voor een complete badkamer. Wij bieden de volgende badkamerstijlen aan:

Afhankelijk van uw wensen vindt onze adviseur een stijl die volledig bij u past. Heeft u misschien iets anders in uw gedachten en wilt u daarvoor een badkamer op maat laten ontwerpen? Aarzel dan geen moment meer en kom direct langs in onze showroom. Samen met een adviseur ontwerpt u een nieuwe badkamer met behulp van SaniNet. Zo ontwerpt u snel en gemakkelijk een badkamer naar wens!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met Verwijst voor een afspraak of bezoek ons in één van de showrooms.

Tegels VeghelBadkamer VeghelSanitair Veghel

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.