badkamer inspiratie

Tegels Uden

Wilt u een nieuwe tegelvloer laten plaatsen in uw woonkamer, badkamer of toilet? Binnenshuis of buitenshuis? Verwijst biedt een uitgebreid assortiment van vloertegels, wandtegels en het keramisch parket. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment zijn wij bij uitstek hét adres voor tegels in Uden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak in onze showroom in Uden of kom direct langs. Met een ruime showroom van 1.200 m² vindt u altijd iets dat bij u past!

Kwaliteit wand- en vloertegels

Met een ruime ervaring van zestig jaar als tegelspecialist kiest u met Verwijst voor passie, kwaliteit en vakmanschap. In Uden hebben wij diverse tegels uitgestald staan van de volgende merken:

Extra mogelijkheden bij Verwijst

U heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot uw tegelvloer bij Verwijst in Uden. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf de tegels te zetten, maar ook onze tegelspecialisten inschakelen voor het laten zetten van de tegels. Deze keuze laten wij volledig aan u.

Daarnaast kunt u bij Verwijst kiezen voor vloerverwarming. Wilt u een behaaglijke tegelvloer bij u thuis? Kies dan voor het laten plaatsen vloerverwarming, zodat u er altijd warmpjes bijloopt. Meer informatie omtrent vloerverwarming vindt u hier. Neem gerust een kijkje en maak kennis met de vele voordelen van vloerverwarming.

Weet u al welke tegels uw voorkeur hebben?

Verwijst in Uden is dé specialist in tegels Naast de keuze uit meer dan 1.000 soorten tegels is er ook de mogelijkheid om uw badkamer volledig te vernieuwen. Nadat u de keuze voor een tegel heeft gemaakt, kunt u ook gaan nadenken over het patroon van het zetten van de tegels. Een populair legpatroon is op dit moment het visgraatmotief. Dit motief kunt u toepassen op de vloer en op de wanden. Ook worden er tegenwoordig vaak vloertegels gebruikt voor de wanden. Door op vloer en wand dezelfde tegels te gebruiken, krijgt uw badkamer een rustige uitstraling. Het zetten van tegels in halfsteenverband of wildverband is ook voor veel huiseigenaren een populaire keuze. Ook kiezen mensen graag voor een rustige tegel op de vloer en zijn de wanden meer uitgesproken. Zoveel keuzes kunnen zorgen voor wat keuzestress, daarom is het prettig om deze mogelijkheden eens te bekijken tijdens uw bezoek aan de showroom. Onze adviseurs zullen u van alle informatie voorzien zodat u elke dag gaat genieten van het eindresultaat.

Wilt u graag een afspraak maken voor een bezoekje aan onze showroom in Uden?

Hier kunt u rustig de verschillende soorten tegels voor uw badkamer bekijken. Onze adviseurs maken graag tijd voor u vrij. U kunt daarom kunt u via het contactformulier een afspraak inplannen en aangeven waarom u onze showroom wilt bezoeken. Onze adviseurs kunnen zich voorbereiden en dat maakt het bezoek effectief. Natuurlijk kunt u ook informatie inwinnen via onze klantenservice op telefoonnummer: 0413-262078. Bel ons als u vragen heeft of liever via de telefoon een afspraak wilt inplannen. Wij helpen u graag! Tot ziens.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier