Tegels Uden

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u een nieuwe tegelvloer laten plaatsen in uw woonkamer, badkamer of toilet? Binnenshuis of buitenshuis? Verwijst biedt een uitgebreid assortiment van vloertegels, wandtegels en het keramisch parket. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment zijn wij bij uitstek úw tegelspecialist in Uden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak in onze showroom of kom direct langs. Met een ruime showroom van 1.200 m² vindt u altijd iets dat bij u past!

Kwaliteit wand- en vloertegels

Met een ruime ervaring van zestig jaar als tegelspecialist kiest u met Verwijst voor passie, kwaliteit en vakmanschap. In Uden hebben wij diverse tegels uitgestald staan van de volgende merken:

Extra mogelijkheden bij Verwijst

U heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot uw tegelvloer bij Verwijst. Zo kunt u ervoor kiezen om zelf de tegels te zetten, maar ook onze tegelspecialisten inschakelen voor het laten zetten van de tegels. Deze keuze laten wij volledig aan u.

Daarnaast kunt u bij Verwijst kiezen voor vloerverwarming. Wilt u een behaaglijke tegelvloer bij u thuis? Kies dan voor het laten plaatsen vloerverwarming, zodat u er altijd warmpjes bijloopt. Meer informatie omtrent vloerverwarming vindt u hier. Neem gerust een kijkje en maak kennis met de vele voordelen van vloerverwarming.

Plan een afspraak in

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken voor in de showroom? U kunt ons contacteren via 0413-262078 of info@verwijst.nl voor het inplannen van een afspraak. Door een kijkje te nemen op Facebook, kunt u inzicht verkrijgen in de mogelijkheden op tegelgebied. Verwijst: voor uw tegels in Uden en omgeving!

Contactformulier