We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Schijndel

Een nieuwe tegelvloer aanleggen? Moeite met het vinden van de ideale tegels in regio Schijndel? Bezoek Verwijst in Uden, onze experts helpen u graag!

Wilt u een nieuwe tegelvloer aanleggen en daarvoor op zoek naar dé tegelspecialist? In regio Schijndel staat Verwijst voor u klaar met een zeer uitgebreid assortiment aan tegels. Ariostea, Castelo, Cerdomus of Imolo: Verwijst heeft alle populaire tegelmerken in het assortiment. Afhankelijk van uw wensen adviseren onze experts u graag voor de invulling van uw vloer. Niet alleen zijn wij dé specialist voor tegels in regio Schijndel. Voor het leggen van een vloerverwarming of het zetten van de tegels zijn wij de aangewezen partij. Uiteraard laten wij u vrij in de keuze door wie u de tegels laat zetten. Zo kunt u dit ook laten uitbesteden aan een tegelzetter of zelf aan de slag gaan.

Sanitair Schijndel

Verwijst heeft tevens een volledig assortiment met betrekking tot sanitair. Heeft u een nieuw huis gekocht in omgeving Schijndel en is uw sanitair aan vervanging toe? Bezoek Verwijst in Uden, onze showroom ontleent zich perfect voor bijvoorbeeld nieuwe badmeubels of baden.

Badkamer Schijndel

Aansluitend op onze sanitair producten kunt u er ook voor kiezen om uw hele badkamer te ontwerpen bij Verwijst. Met speciale software wordt in onze showroom rekening gehouden met al uw wensen. Een badkamer ontwerpen is nog nooit zo makkelijk en eenvoudig geweest. In een handomdraai heeft u inzicht in uw ideale ontwerp en wordt uw droombadkamer gerealiseerd. Om u alvast wat inspiratie te laten opdoen, geven we u graag inzicht in onze badkamerstijlen:

Overtuigd van Verwijst voor tegels, sanitair of de realisatie van uw nieuwe badkamer in omgeving Schijndel? Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem direct contact op met Verwijst of bezoek onze showroom. Adviseurs staan voor u klaar in zowel Uden als Deurne!

Tegels SchijndelSanitair SchijndelBadkamer Schijndel

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.