badkamer inspiratie

Tegels Rosmalen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bent u opzoek naar tegels in Rosmalen? Verwijst heeft een ruime showroom waar u terecht kunt voor nieuwe tegels in Rosmalen en omgeving. Door de jaren heen is het assortiment van tegels en sanitair zelfs uitgegroeid tot één van de grootste van Noord-Brabant. Hier zijn wij zeer trots op.

U treft in onze showroom een indrukwekkende verscheidenheid aan:

Kwaliteit tegels voor uw badkamer, keuken en woonkamer

De tegels van Verwijst staan in diverse opstellingen gepresenteerd in de showroom. Zo krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden. Met hulp van Verwijst kiest u tegels in regio Rosmalen voor uw badkamer, keuken of woonkamer.

Het ruime assortiment van tegels herbergt meer dan 1.000 verschillende soorten tegels. U heeft bij Verwijst de keuze uit minder bekende merken en de absolute topmerken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Porcelanosa;
  • Mosa;
  • Imola.

Badkamer, sanitair en tegels Rosmalen

Naast het uitgebreide assortiment van tegels kunt u bij ons terecht voor uw badkamer en sanitair in regio Rosmalen. Met betrekking tot badkamers kunt u kiezen voor een moderne, tijdloze of design stijl. Heeft u zelf iets moois in gedachten? Via badkamer ontwerp kunt u uw ideeën werkelijkheid maken. Op het gebied van sanitair vindt u in ons ruime assortiment baden, badmeubels, toiletten en meer!

Bezoek Verwijst voor uw nieuwe tegelvloer

Maak vrijblijvend een afspraak met Verwijst om al uw wensen ten behoeve van de gewenste tegels door te spreken. Gevestigd in Uden heten wij u van harte welkom in onze showroom. Met passie, expertise en aandacht voor u als klant gaan we samen op zoek naar de tegelvloer die bij u past. Neem contact met ons op en plan uw afspraak direct in onze showroom in!

Contactformulier