We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Rosmalen

Bezoek Verwijst, uw specialist in tegels in de regio Rosmalen. Maak direct een afspraak met onze specialisten en krijg een passend advies!

Wilt u een nieuwe tegelvloer? Verwijst heeft ruime showrooms waar u terecht kunt voor nieuwe tegels in Rosmalen en omgeving. Door de jaren heen is het assortiment van tegels en sanitair zelfs uitgegroeid tot één van de grootste van Noord-Brabant. Hier zijn wij zeer trots op.

U treft in onze showrooms een indrukwekkende verscheidenheid aan:

Kwaliteit tegels voor uw badkamer, keuken en woonkamer

De tegels van Verwijst staan in diverse opstellingen gepresenteerd in de showrooms. Zo krijgt u direct een goed beeld van uw mogelijkheden. Met hulp van Verwijst kiest u tegels in de regio Rosmalen voor uw badkamer, keuken of woonkamer.

Het ruime assortiment van tegels herbergt meer dan 1.000 verschillende soorten tegels. U heeft bij Verwijst de keuze uit minder bekende merken en de absolute topmerken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

Badkamer en sanitair Rosmalen

Naast het uitgebreide assortiment van tegels kunt u bij ons terecht voor uw badkamer en sanitair in de regio Rosmalen. Met betrekking tot badkamers kunt u kiezen voor een moderne-, klassieke-, tijdloze- of design stijl. Heeft u zelf iets moois in gedachten? Via badkamerontwerp kunt u uw ideeën werkelijkheid maken. Op het gebied van sanitair vindt u in ons ruime assortiment baden, badmeubels, toiletten en meer!

Bezoek Verwijst voor uw nieuwe tegelvloer

Maak vrijblijvend een afspraak met Verwijst om al uw wensen ten behoeve van de gewenste tegels door te spreken. Gevestigd in Uden heten wij u van harte welkom in onze showroom. Met passie, expertise en aandacht voor u als klant gaan we samen op zoek naar de tegelvloer die bij u past. Neem contact met ons op en plan uw afspraak direct in onze showroom in!

Tegels Rosmalen - Badkamer Rosmalen - Sanitair Rosmalen

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.