badkamer inspiratie

Tegels Odiliapeel

Woont u in Odiliapeel? Gaat u binnenkort verbouwen of heeft u een huis gekocht in Odiliapeel en bent u op zoek naar het beste adres voor tegels in de buurt? Kom dan eens kijken bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair. Bij ons vindt u een zeer ruime collectie tegels voor wanden en vloeren in alle vertrekken van uw huis. Ook voor uw terras. Met meer dan 60 jaar ervaring kunt u bij ons rekenen op expertise, kwaliteit en een persoonlijk advies op basis van uw wensen.

Waarom tegels van Verwijst in Odiliapeel?

Met het zeer ruime assortiment tegels van Verwijst slaagt u altijd voor een kwalitatieve tegel die perfect bij uw stijl en uw wensen past. Bij ons vindt u alle bekende merken zoals bijvoorbeeld:

Al deze merken hebben verschillende adembenemende tegelseries in vele stijlen en looks, en staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit. Zoekt u een tegel van een ander merk? Wij kunnen niet alles op onze website zetten; ons assortiment is dan ook zeker niet beperkt tot bovenstaande merken. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar uw favoriete merk of kom langs in onze showroom.

Het voordeel van tegels in uw huis in Odiliapeel

  • Zeer duurzaam materiaal, dat veel langer meegaat dan veel andere soorten vloer- of wandbekleding;
  • Heeft u of wilt u vloerverwarming? De combinatie met tegels is ideaal. Overigens kan Verwijst ook vloerverwarming voor u aanleggen als u dat wenst;
  • Alle mogelijke stijlen, kleuren, afmetingen en looks zijn mogelijk met tegels;
  • Eenvoudig in onderhoud. Schoonmaken is simpel; met een gewoon sopje maakt u de meeste tegels zo weer schoon. Bovendien behoeven tegels geen ingewikkeld of bewerkelijk onderhoud om jarenlang mooi te blijven;
  • Toepasbaar in vele settings: van woonkamer tot badkamer, in een modern of klassiek interieur en zelfs buiten: de tegels van Verwijst geven elk hoekje van uw huis een sfeervol karakter mee.

Houdt u van hout? Bent u gek op marmer? Wilt u de look van beton of metaal op uw vloeren of wanden laten terugkomen? Met de keramische tegels van Verwijst is het allemaal mogelijk. Steeds meer mensen kiezen bijvoorbeeld voor keramisch parket in plaats van echt parket of laminaat. U hoeft niet meer te schuren, impregneren of boenwassen om uw vloer of wand mooi te houden.

Installatie van tegels in Odiliapeel

Bij Verwijst kunt u met de hulp van onze experts de beste tegel uitzoeken voor uw woning in Odiliapeel. Daarnaast kunnen wij u, als u dat wenst, ook helpen met het installeren ervan. Wij werken al jaren samen met een aantal vakmensen op het gebied van tegelzetters. Heeft u dus zelf de contacten niet? Wij brengen u graag in contact met hen. Wilt u graag dat wij u alles uit handen nemen, dus ook het regelen van een vakman voor het plaatsen van uw tegels, sanitair of andere producten van Verwijst? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij coördineren alle werkzaamheden van begin tot eind; u hoeft verder niets te doen. Uw enige aanspreekpunt is Verwijst. Handig!

Meer informatie, contact en een afspraak inplannen

U bent voor vragen over onze producten of diensten altijd welkom om contact met ons op te nemen. Wij nodigen u ook van harte uit om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. U wordt dan geholpen door één van onze specialisten, die u perfect kan adviseren en u graag laat zien wat er allemaal mogelijk is.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier