badkamer inspiratie

Tegels Nistelrode

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

In regio Nistelrode staat Verwijst klaar om u van een passend advies voor tegels te voorzien. Gelegen in Uden bieden wij een uitgebreid assortiment van tegels om uw tegelvloer te leggen. Wij bieden diverse topmerken. U kunt onder andere denken aan:

Afhankelijk van uw woonstijl en -inrichting biedt Verwijst een tegelvloer op maat. Wilt u direct inzicht in ons complete aanbod tegels? Bezoek onze showroom in Uden of kijk onder tegels voor de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het daadwerkelijk zetten van de tegels. Of u nu zelf aan de slag wilt gaan of alles uit handen wilt geven van A tot Z: Verwijst laat u vrij in deze keuze voor uw nieuwe tegels nabij Nistelrode.

Altijd het juiste sanitair product

Bent u toe aan iets nieuws of wilt u uw sanitair vervangen? Verwijst heeft bekende A-merken én opkomende merken in het assortiment. Voor zowel producten in de badkamer als het toilet kunt u uitstekend bij ons terecht.

Voor dé perfecte badkamer

Verwijst heeft jarenlange ervaring in het installeren, monteren én ontwerpen van badkamers. Ongeacht wat voor badkamerstijl u wilt, Verwijst is dé partner voor uw badkamer. Voor ieders voorkeur hebben wij prachtige badkamerstijlen. Bovendien voegen wij graag iets toe aan uw badkamer. Zo hebben wij de volgende extraatjes in het assortiment:

  • Sunshower;
  • Muziek/tv in de badkamer;
  • Producten van Geberit en V&B.

Of u nu een luxere uitstraling wilt verkrijgen of juist iets wilt toevoegen aan uw badkamer, voor elke wens hebben wij een passende oplossing.

Kom langs bij úw tegelhandel

Wilt u dus inspiratie voor uw vloer op doen ten behoeve van uw nieuwe huis? Hiervoor op zoek naar dé specialist in tegels omgeving Nistelrode? Kom langs bij Verwijst en laat u verrassen door het complete assortiment tegels. Als rasspecialist staan onze experts voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.

Contactformulier