60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Tegels Nistelrode

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Bij Verwijst kunt u uitstekend terecht voor uw badkamer in de omgeving van Nijmegen. U vindt in onze showrooms diverse badkamerstijlen. Wilt u klassieke elementen in uw badkamer? Of kiest u toch liever voor elementen die minder trendgevoelig zijn? U vindt de volgende badkamerstijlen gepresenteerd in de showrooms:

Met badkamerontwerp kunt u alvast aan de slag om uw badkamer te ontwerpen. Maak vervolgens een afspraak met één van onze specialisten, zodat we het ontwerp kunnen bespreken. Eventueel kunt u ook een foto meenemen op afspraak om te kijken wat er mogelijk is. Door onze specialisatie kunnen wij rekening houden met al uw voorkeuren en wensen!

Installatie en montage van de badkamer

Wij kunnen u als totaalspecialist volledig ontlasten. Dit betekent dat u installatie en montage over kunt laten aan Verwijst, maar ook zelf aan de slag kunt als vakman. U bepaalt dit volledig zelf!

Compleet assortiment van sanitair

Naast complete badkamers vindt u in ons assortiment sanitair. Bekijk de vele mogelijkheden op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze specialisten helpen graag om het juiste merk sanitair voor u te kiezen.

Maak een afspraak voor passend advies

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden voor uw badkamer in de regio van Nijmegen? Plan een afspraak in met één van onze specialisten voor een advies op maat. Om alvast een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden, kunt u het gratis magazine aanvragen of Verwijst volgen op Facebook. Alvast tot ziens in één van onze showrooms!

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!

2e Pinksterdag gesloten

Geachte klant,

Op 2e Pinksterdag (1 juni) zijn wij gesloten.

Groet, Team Verwijst