This is custom heading element

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst biedt met een ruime showroom van 1.200 m² een uitgebreid assortiment van tegels in omgeving Nijmegen. Wilt u een nieuwe tegelvloer laten plaatsen? Als tegelspecialist vindt u bij ons meer dan 1.000 verschillende tegels op voorraad in diverse stijlen, afmetingen, kleuren en structuren. U kunt denken aan:

Onze specialisten helpen u graag met passende adviezen voor het maken van de juiste keuze. Zo kunnen vloertegels uitstekend als wandtegels gebruik worden en zijn houtlook tegels zeer in opkomst als keramische tegels. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Zodoende weet u zeker dat u alles uit uw tegelvloer haalt.

Vloer- en wandtegels van bekende merken

In onze showroom staan de vloertegels in diverse opstellingen gepresenteerd. U vindt hier zowel bekende als meer opkomende merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Porcelanosa, Rak en Villeroy & Boch. Wilt u weten welke merken het best in uw omgeving tot hun recht komen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Gevestigd in de omgeving van Nijmegen staan onze specialisten voor u klaar met betrekking tot tegels!

Badkamer en sanitair

Naast tegels kunt u bij ons terecht voor sanitair en complete badkamers. U vindt onder andere de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Met badkamer ontwerp kunt u aan de slag om zelf uw badkamer te realiseren. Ideaal als u al een idee heeft en dit tot de beleving wilt laten spreken. Wij gaan graag vervolgens het gesprek met u aan om een definitieve invulling aan uw badkamer te geven. Verder kunt u onze Facebookpagina bezoeken om kennis te maken met diverse referenties.

Verwijst: úw tegelhandel in regio Nijmegen

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor vragen. Verwijst staat als tegelhandel klaar voor uw tegels in de omgeving van Nijmegen!

Contactformulier