60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Tegels Nijmegen

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Wilt u een nieuwe tegelvloer laten plaatsen? Verwijst biedt met een ruime showroom van 1.100 m² een uitgebreid assortiment van tegels in omgeving Nijmegen. Als tegelspecialist vindt u bij ons meer dan 1.000 verschillende tegels op voorraad in diverse stijlen, afmetingen, kleuren en structuren. U kunt denken aan:

Onze specialisten helpen u graag met passende adviezen voor het maken van de juiste keuze. Zo kunnen vloertegels uitstekend als wandtegels gebruik worden en zijn houtlook tegels zeer in opkomst als keramische tegels. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Zodoende weet u zeker dat u alles uit uw tegelvloer haalt.

Zowel bekende- als opkomende merken

In onze showrooms staan de vloertegels in diverse opstellingen gepresenteerd. U vindt hier zowel bekende- als meer opkomende merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Porcelanosa, Rak en Villeroy & Boch. Wilt u weten welke merken het best in uw omgeving tot hun recht komen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Gevestigd in de omgeving van Nijmegen staan onze specialisten voor u klaar met betrekking tot tegels!

Badkamer en sanitair

Naast tegels kunt u bij ons terecht voor sanitair en complete badkamers. U vindt onder andere de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Met badkamerontwerp kunt u aan de slag om zelf uw badkamer te realiseren. Ideaal als u al een idee heeft en dit tot de beleving wilt laten spreken. Wij gaan graag vervolgens het gesprek met u aan om een definitieve invulling aan uw badkamer te geven.

Verwijst: uw tegelspecialist

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor vragen. Verwijst staat voor u klaar als tegelspecialist in de omgeving van Nijmegen!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier