badkamer inspiratie

Tegels Nijmegen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst biedt met een ruime showroom van 1.200 m² een uitgebreid assortiment van tegels in omgeving Nijmegen. Wilt u een nieuwe tegelvloer laten plaatsen? Als tegelspecialist vindt u bij ons meer dan 1.000 verschillende tegels op voorraad in diverse stijlen, afmetingen, kleuren en structuren. U kunt denken aan:

Onze specialisten helpen u graag met passende adviezen voor het maken van de juiste keuze. Zo kunnen vloertegels uitstekend als wandtegels gebruik worden en zijn houtlook tegels zeer in opkomst als keramische tegels. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Zodoende weet u zeker dat u alles uit uw tegelvloer haalt.

Vloer- en wandtegels van bekende merken

In onze showroom staan de vloertegels in diverse opstellingen gepresenteerd. U vindt hier zowel bekende als meer opkomende merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Porcelanosa, Rak en Villeroy & Boch. Wilt u weten welke merken het best in uw omgeving tot hun recht komen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Gevestigd in de omgeving van Nijmegen staan onze specialisten voor u klaar met betrekking tot tegels!

Badkamer en sanitair

Naast tegels kunt u bij ons terecht voor sanitair en complete badkamers. U vindt onder andere de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Met badkamer ontwerp kunt u aan de slag om zelf uw badkamer te realiseren. Ideaal als u al een idee heeft en dit tot de beleving wilt laten spreken. Wij gaan graag vervolgens het gesprek met u aan om een definitieve invulling aan uw badkamer te geven. Verder kunt u onze Facebookpagina bezoeken om kennis te maken met diverse referenties.

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze collectie tegels?

Heeft u een mooie tegelsoort gevonden die uw voorkeur heeft? Neem dan even de tijd om te informeren of deze tegelsoort onderhoudsvriendelijk is. Zeker wanneer u een groot gezin heeft of bijvoorbeeld kleine kinderen. Niet alle tegels zijn gebruiksvriendelijk en sommigen vragen meer onderhoud. Goede ventilatie zorgt ervoor dat badkamers sneller drogen en dat is vaak voordelig wanneer u de badkamer gaat schoonmaken of tijdens gebruik van de badkamer. Neem bijvoorbeeld de keramische tegels of cementtegels. Deze tegels zijn niet gevoelig voor vuil en kunnen perfect tegen vocht. Voor de veiligheid en om te voorkomen dat u uitglijdt is de keramische tegel een perfecte keuze. Velen maken ook de keuze voor keramisch parket. Het lijkt een houten vloer maar het zijn tegels, ook wel houtlook tegels genoemd. Tegenwoordig worden vloertegels ook vaak als wandtegels gebruikt. Zo creëert u eenheid in uw badkamer. Wandtegels plaatsen op de vloer is geen optie omdat deze tegels altijd dunner zijn. Door te kiezen voor een ander patroon bij het zetten van de tegels kunt u uw eigen unieke sfeer creëren. Bespreek daarom met onze specialisten wat uw gezinssamenstelling is en wat de wensen zijn. U gaat immers elke dag gebruik maken van deze ruimte. Onze specialisten kunnen u tijdens het bezoek aan de showroom van alle informatie voorzien die u nodig heeft om de perfecte tegels voor uw badkamer te kiezen!

Verwijst: úw tegelhandel in regio Nijmegen

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor vragen. Verwijst staat als tegelhandel klaar voor uw tegels in de omgeving van Nijmegen!

Contactformulier