badkamer inspiratie

Tegels Mariahout

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op tegelgebied staat tegelhandel Verwijst al ruim zestig jaar voor kwaliteit en professionaliteit in regio Mariahout. Wilt u een nieuwe tegelvloer bij u thuis? Nieuwe tegels in uw keuken, bad-, slaap- of woonkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak in de showroom. Zodoende bent u gewaarborgd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in de mogelijkheden.

Úw complete tegelhandel

Op korte rijafstand van Mariahout biedt tegelhandel Verwijst een compleet concept op het gebied van tegels. Kom gerust eens langs en bekijk de vele verschillende tegels in het assortiment:

Door zorg te dragen voor een compleet concept, kunt u ook bij ons terecht voor het laten aanleggen van vloerverwarming én het laten zetten van uw nieuwe tegels. Kortom: nabij Mariahout ondersteunt tegelhandel Verwijst u van A tot Z voor uw tegelvloer.

Meer dan 1.000 verschillende tegels in voorraad

Wij hanteren een ruime voorraad tegels, zodat u altijd dé perfecte tegelvloer verkrijgt bij u thuis. Wenst u tegels die een moderne sfeer uitstralen? Kiest u liever voor een landelijke uitstraling. Wat uw wens ook is, tegelhandel Verwijst denkt gericht met u mee. Wij laten uw dromen uitkomen door een vakkundige begeleiding. Bezoek vrijblijvend onze ruime showroom van 1.200 m² en maak kennis met meer dan 1.000 verschillende soorten tegels in voorraad.

Plan een afspraak in

Laat onze medewerkers gericht met u meedenken in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie brengen wij graag de mogelijkheden voor uw nieuwe tegelvloer in kaart. Zo weet u zeker dat u dé perfecte tegels bij u thuis verkrijgt in Mariahout. Wilt u alvast kennismaken met diverse gepresenteerde opstellingen tegels in onze showroom? Neem dan gerust een kijkje op onze Facebookpagina. Verwijst: úw complete tegelhandel.

Contactformulier