badkamer inspiratie

Tegels Loosbroek

Bent u op zoek naar een tegelspecialist om mooie tegels uit te zoeken voor uw woning in Loosbroek? Bij Verwijst in Uden vindt u één van de grootste collecties vloer- en wandtegels in de wijde omgeving. Al meer dan 60 jaar gebruiken wij onze expertise op het gebied van tegels en sanitair om u te adviseren. Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom; onze specialisten denken graag met u mee!

Mogelijkheden van tegels in Loosbroek

De mogelijkheden van tegels zijn tegenwoordig eindeloos. Van keuken tot woonkamer en van badkamer tot slaapkamer: tegels worden in steeds meer vertrekken gebruikt; zowel op de vloer als op de wand. Ze zijn dan ook in ontzettend veel looks, stijlen, vormen en kleuren te verkrijgen. Bij Verwijst vindt u een zeer compleet assortiment van A-merk tegels onder één dak. Wilt u een parketlook in uw badkamer? Zoekt u een passende tegel voor uw industriële interieur? Of bent u op zoek naar een bijzondere tegel waarmee u Mediterrane sferen in huis haalt? Van landelijk tot industrieel en van klassiek tot modern: voor elk interieur vindt u bij ons een bijpassende tegel.

Wat maakt tegels zo’n aantrekkelijke vloer- of wandbekleding?

Er zijn vele redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een duurzame keramische tegel in een look die helemaal bij hun stijl past. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het onderhoudsarme karakter: tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn heel goed bestand tegen vlekken en verkleuringen;
  • De combinatie met vloerverwarming: tegels zijn ideale geleiders van warmte; daarom wordt vloerverwarming steeds vaker gecombineerd met tegels;
  • De duurzaamheid. Tegels gaan ontzettend lang mee en blijven jarenlang als nieuw. Wanneer u tegels laat plaatsen in Loosbroek, kunt u daar zelfs generaties lang van genieten;
  • Hun veelzijdigheid: er is voor elke stijl en elke ruimte een geschikte tegel te vinden.

Advies voor uw tegels in Loosbroek

Onze specialisten zijn er voor u, zodat u een weldoordachte keuze kunt maken en een duidelijk beeld krijgt. Niet alleen van de kosten, maar ook van het uiterlijk van de ruimte die u gaat verfraaien met onze tegels. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een 3D animatie voor u maken, zodat u ziet wat het effect is van een bepaalde tegel. Wilt u op de muur dezelfde tegels als op de vloer? Vind u het mooi om de tegels in een bepaald patroon te laten leggen? Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is!

Meer informatie, service en contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bent u benieuwd naar ons assortiment tegels? Laat u inspireren op deze website of maak direct een afspraak, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Uden. Onze specialisten laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is en geven u advies waar nodig. Ook voor het plaatsen van de tegels en het leggen van vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor sanitaire voorzieningen en complete badkamers. Laat u verrassen en kom langs! Op een kwartiertje rijden van Loosbroek vindt u de mooiste tegels én badkamers onder één dak!

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier