badkamer inspiratie

Tegels Lieshout

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

U wilt een nieuwe tegelvloer. Tegels die volledig voldoen aan uw wensen én voorkeuren. Wij helpen u graag. Als klantgerichte tegelhandel bieden wij een prachtig assortiment van tegels in regio Lieshout. Kom gerust eens langs en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe tegelvloer. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact op te nemen.

Compleet aanbod aan vloer- en wandtegels

In de omgeving van Lieshout zijn wij hedendaags uitgegroeid tot dé specialist in tegels. U kunt onder andere in onze tegelhandel terecht voor:

Van een landelijke tot een moderne uitstraling, u vindt bij ons altijd dé perfecte tegel die naadloos in uw interieur past. Door het leveren van diverse soorten tegels in verschillende maten en uitvoeringen, bieden wij voor iedere wens een passende tegel. Ontdek op uw gemak de mogelijkheden voor uw tegelvloer in onze showroom. Zo weet u zeker dat u altijd dé perfecte tegels bij u thuis verkrijgt in Lieshout.

Bij uitstek úw tegelhandel in regio Lieshout

Al méér dan zestig jaar staan wij voor passie, kwaliteit én vakmanschap. Hedendaags heeft u een ruime keuze uit meer dan 1.000 verschillende soorten tegels in onze prachtige showroom van 1.200 m². Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe tegels altijd naadloos in het interieur van uw woning passen.

Behalve tegels kunt u eveneens bij Verwijst terecht voor complete badkamers én sanitair. Bekijk de mogelijkheden via onze website of neem contact op voor het maken van een afspraak. Met een afspraak in onze showroom bent u namelijk gewaarborgd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Overtuigd? Op korte rijafstand van Lieshout heten wij u van harte welkom in onze ruime showroom voor uw nieuwe tegels. Om alvast kennis te maken met diverse tegels, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Samen zorgen we ervoor dat u dé perfecte tegelvloer bij u thuis verkrijgt.

Contactformulier