badkamer inspiratie

Tegels Heeswijk-Dinther

Bent u op zoek naar mooie tegels in de buurt van Heeswijk-Dinther? Bij Verwijst in Uden vindt u een omvangrijk assortiment voor badkamer, woonkamer, keuken of andere vertrekken. Alle A-merken zijn bij ons ruim vertegenwoordigd en onze adviseurs informeren u graag om u te helpen bij uw keuze. Al meer dan 60 jaar ervaring staat Verwijst voor kwaliteit, professionaliteit en klantgerichte service.

De mooiste vloer- en wandtegels

Tegels zijn heerlijk praktisch en we hebben een tegel voor elke stijl. Ze worden allang niet meer alleen gebruikt als onderhoudsvriendelijke vloer- en wandbekleding in de keuken of de badkamer; ook in de woonkamer, hal en zelfs slaapkamer kunnen tegels uw stijl ondersteunen en benadrukken. Keramische tegels zijn bovendien verkrijgbaar in ontelbaar veel looks. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vloer van keramisch parket? De houtlook is tot in detail nagemaakt, met als voordeel dat deze tegels heel gemakkelijk schoon te maken zijn, ook in vochtige ruimtes toe te passen zijn en verder geen onderhoud vergen om jarenlang mooi te blijven.

Kies een kleine tegel om mooie mozaïeken te leggen, of ga juist voor een extra grote XXL tegel voor een strak en ruimtelijk gevoel. Van houtlook tot betonlook: ontdek alle mogelijkheden bij Verwijst!

Persoonlijk advies voor uw tegels in Heeswijk-Dinther

Bij Verwijst kunt u rekenen op alle hulp die u nodig heeft om de juiste tegels voor uw huis in Heeswijk-Dinther uit te kiezen. Uw vloeren en wanden moeten perfect bij uw stijl en wensen aansluiten, maar het is met zo’n ruime keuze natuurlijk niet altijd eenvoudig om “door de bomen het bos te zien”. Onze adviseurs in de winkel helpen u dan ook graag om beste keuze te maken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een complete 3D-tekening voor u maken om te kijken hoe de tegels er straks uitzien in uw woning in Heeswijk-Dinther.

Onderhoudsarme tegels in Heeswijk-Dinther

Onze tegels zijn van de beste kwaliteit die er te vinden is. Kiezen voor tegels in plaats van een andere vloer- of wandbekleding is om veel redenen aantrekkelijk:

  • Tegels zijn ontzettend duurzaam en gaan veel langer mee dan andere manieren van vloer- of wandbekleding;
  • Ze behoeven nauwelijks onderhoud;
  • Tegels zijn eenvoudig schoon te maken: geen dure middelen nodig;
  • Ze vormen een perfecte combinatie met vloerverwarming;
  • In elke ruimte zijn tegels te plaatsen;
  • Er zijn ook oneindig veel looks verkrijgbaar: marmer, hout, beton, leisteen, maar ook tegels met een motiefje of gesneden in bijzondere vormen zoals hexagon of XXL tegels.

Het plaatsen van tegels in Heeswijk-Dinther

U kunt bij ons uw favoriete tegels uitzoeken. Heeft u al iemand die ze gaat installeren, of gaat u dat zelf doen? Perfect! Wilt u graag dat wij het plaatsen ook voor u regelen? Geen probleem! Wij werken al jaren samen met vaste partners voor het plaatsen van tegels en sanitair. Daardoor hebben wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd van echte vakmannen. Laat het ons weten, dan zorgen wij dat u geholpen wordt door een professionele en ervaren tegelzetter.

Meer informatie en mogelijkheden

Wilt u weten wat Verwijst voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Uden; wij ontvangen u graag voor een persoonlijk gesprek en laten u dan de mogelijkheden zien. Naast tegels, kunt u bij ons ook terecht voor sanitair en zelfs complete badkamers. Laat u inspireren op de site en wees van harte welkom in Uden, op een kwartiertje rijden van Heeswijk-Dinther!

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier