badkamer inspiratie

Tegels Handel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Zoekt u een vakkundige tegelhandel in de omgeving van Handel? Op korte rijafstand van Handel kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor tegels. Op onze locatie vindt u namelijk een prachtige presentatie van tegels in diverse opstellingen. Met meer dan 1.000 verschillende soorten tegels in voorraad bieden wij ongetwijfeld hét juiste aanbod voor uw wensen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw tegelvloer. Wij heten u van harte welkom in onze mooie, moderne showroom.

Een ruim aanbod aan tegels

Zoals eerder benoemd heeft Verwijst een ruime voorraad van tegels. Zo leveren wij meer dan 1.000 tegels in verschillende groottes, diktes en kleurschakeringen. U vindt bij ons een compleet assortiment van:

Bekijk ook onze badkamers en sanitair producten

Daarnaast vindt u op onze locatie complete badkamers in combinatie met luxe sanitair producten. Heeft u interesse in een nieuwe tegelvloer? Dan is het wellicht het juiste moment om uw badkamer of toilet aan te pakken. Verwijst ondersteunt u volledig hierbij. Van ontwerp tot oplevering, wij helpen u van A tot Z op het gebied van tegels, badkamers en sanitair.

Laat u adviseren door Verwijst

U kiest voor nieuwe tegels bij u thuis. Een uitstekende keuze. Wel is het van belang dat u zich goed laat informeren. De keuze van een nieuwe tegelvloer gaat namelijk niet over een nacht ijs. Een tegelvloer heeft bijvoorbeeld veel invloed op het interieur van uw woning. Bovendien is het een forse investering, waar u hopelijk nog jarenlang profijt van heeft. Laat u daarom adviseren door Verwijst. In de omgeving van Handel hebben wij al vele huishoudens geholpen bij de keuze van tegels. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op. Wij begeleiden u graag.

Contactformulier