badkamer inspiratie

Tegels Gemert

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op korte rijafstand van Gemert biedt Verwijst een breed aanbod aan tegels. Maak gerust een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe tegelvloer. Neem hiervoor contact met ons op. Als vakkundige tegelhandel in regio Gemert helpen wij u graag voor uw nieuwe tegels.

Vloertegels, wandtegels én keramisch parket

In onze tegelhal vindt u prachtige uitstallingen van tegels. Voor iedere sfeer én smaak leveren wij dé perfecte tegel. Zo weet u zeker dat u dé gewenste tegelvloer in uw woonkamer, badkamer en keuken verkrijgt. U kunt bij tegelspecialist Verwijst terecht voor de volgende soorten tegels:

Bij de keuze voor uw nieuwe tegels kunt u bij ons kiezen voor zowel gerenommeerde als opkomende merken. Hierdoor leveren wij voor ieder budget passende tegels. Met betrekking tot de tegelmerken kunt u onder andere denken aan Mosa, Porcelanosa en Villeroy & Boch.

Passend sanitair

Tegels zijn essentieel in het interieur bij u thuis. Maak daarom dé juiste keuzes voor uw tegelvloer, zodat u nog jaren kunt genieten van prachtige tegels. Met meer dan 60 jaar ervaring als tegelhandel bent u bij ons verzekerd van passie, kwaliteit én vakmanschap. Kortom: Verwijst is dé aangewezen specialist voor het leveren van tegels in Gemert en omgeving.

Wij doen echter méér dan alleen tegels. Hedendaags bieden wij namelijk ook een compleet assortiment op het gebied van badkamers en sanitair. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online. Weet u wat u wilt? Plan dan vrijblijvend een afspraak in. Onze specialisten laten u graag de mogelijkheden op het gebied van badkamers, tegels & sanitair zien.

Úw tegelhandel in regio Gemert

Bent u overtuigd? Neem contact op voor het maken van een afspraak. In de omgeving van Gemert is Verwijst dé specialist in tegels. Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde klantprojecten, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

Contactformulier