badkamer inspiratie

Tegels Geffen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bij Verwijst in omgeving Geffen vindt u een uitgebreid aanbod aan tegels in diverse stijlen, afmetingen, kleuren en structuren. Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer, badkamer of keuken? Met een ruime voorraad van meer dan 1.000 verschillende tegels én een showroom van 1.200 m² zijn wij bij uitstek dé tegelhandel in regio Geffen, Oss en Den Bosch!

Prachtige vloertegels bij u thuis

U vindt in onze showroom de vloertegels in diverse opstellingen gepresenteerd. Vrijwel alle bekende merken worden door ons geleverd. U kunt onder andere denken aan:

Unieke wandtegels voor uw badkamer

Met wandtegels kunt u snel en eenvoudig een nieuwe stijl in uw keuken of badkamer laten aanmeten. De volgende stijlen zijn zeer populair:

  • Modern;
  • Tijdloos;
  • Design.

Het keramisch parket: houtlook tegels

Verwijst houdt nadrukkelijk trends en ontwikkelingen in de gaten met betrekking tot tegels. Hedendaags zijn houtlook tegels zeer gewillig in huiskamers. Deze keramische tegelvloer combineert de voordelen van keramische tegels met de warme uitstraling van hout. Bent u benieuwd naar het keramisch parket van Verwijst? Kom gerust eens langs om het totale assortiment te bekijken!

Tegels, badkamers & sanitair in regio Geffen

Wilt u een nieuwe badkamer? Wellicht alleen nieuw sanitair in uw huis? Tegelhandel Verwijst is uw badkamer-, sanitair- en tegelspecialist in regio Geffen, Oss en Den Bosch. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ook binnen openingstijden bij ons binnenlopen. Wel bent u met een afspraak gewaarborgd van deskundig advies, inzicht in de mogelijkheden én inspirerende tips. Neem gerust een kijkje en vraag direct een offerte aan!

Contactformulier