60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Tegels Geffen

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer, badkamer of keuken? Bij Verwijst in omgeving Geffen vindt u een uitgebreid aanbod aan tegels in diverse stijlen, afmetingen, kleuren en structuren. Met een ruime voorraad van meer dan 1.000 verschillende tegels én een showroom van 1.200 m² zijn wij bij uitstek dé tegelspecialist in de regio Geffen!

Vloertegels

U vindt in onze showroom de vloertegels in diverse opstellingen gepresenteerd. Vrijwel alle bekende merken worden door ons geleverd. U kunt onder andere denken aan:

Wandtegels

Met wandtegels kunt u snel en eenvoudig een nieuwe stijl in uw keuken of badkamer laten aanmeten. De volgende stijlen zijn zeer populair:

  • Modern;
  • Tijdloos;
  • Design.

Keramisch parket

Verwijst houdt nadrukkelijk trends en ontwikkelingen in de gaten met betrekking tot tegels. Hedendaags zijn houtlook tegels zeer gewillig in huiskamers. Deze keramische tegelvloer combineert de voordelen van keramische tegels met de warme uitstraling van hout. Bent u benieuwd naar het keramisch parket van Verwijst? Kom gerust eens langs om het totale assortiment te bekijken!

Badkamers & Sanitair Geffen

Wilt u een nieuwe badkamer? Of wellicht alleen nieuw sanitair in uw huis? Verwijst is uw badkamer-, sanitair- en tegelspecialist in de regio Geffen. Heeft u vragen over uw mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ook binnen openingstijden bij ons binnenlopen. Wel bent u met een afspraak gewaarborgd van deskundig advies, inzicht in uw mogelijkheden én inspirerende tips! Neem gerust een kijkje en vraag direct uw offerte aan!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier