Tegels voor uw douche

Wilt u de douche gaan verbouwen? Bent u op zoek naar mooie, elegante tegels voor de douche? Bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair kunt u een keuze maken uit meer dan duizend verschillende soorten tegels.

Bent u op zoek naar vloer of wand tegels voor de douche?

Tegenwoordig worden vloertegels ook vaak gebruikt als wandtegels. Vloertegels zijn sterker dan wandtegels dus andersom is gebruik van wandtegels voor de vloer geen optie. Geeft de huidige indeling van uw badkamer niet de mogelijkheden die u graag wenst? Bespreek dit dan met onze adviseur. Met een aantal aanpassingen door de installateur kunt u de douche wellicht verplaatsen en de indeling creëren die u wenst. De adviseurs van Verwijst zullen u bijstaan met passie en vakmanschap.

Wilt u graag de tegels voor de douche in een mooi motief laten zetten?

De tegels laten zetten in een mooi motief zoals bijvoorbeeld een visgraat of mozaïek? Mooie glanzende tegels of liever de matte uitvoering? Bij Verwijst kunt u de tegels laten zetten zoals u dit wenst. Of wilt u een mooie inloopdouche zonder opstaande randen? Al eens gedacht aan een sunshower zodat u tijdens het douchen een mooi gezond kleurtje krijgt? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Bekijk op de website de foto impressies om een beeld te vormen van alle mogelijkheden en toepassingen.

Weet u al welke tegels u wilt bestellen?

Wellicht heeft u al een duidelijk beeld van uw wensen en ideeën? Maak dan gebruik van ons contactformulier om een afspraak in te plannen met een van onze deskundigen. Of wilt u graag eerst de tegels zelf bekijken en voelen in onze ruime showroom van 1200m²? Ook hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken maar bellen kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag! Tot ziens.

lea tegels in een moderne badkamer.