badkamer inspiratie

Tegels Deurne

Nabij Deurne is Verwijst dé specialist in tegels. Een tegelvloer is essentieel in de uitstraling van het interieur bij u thuis. Wilt u een nieuwe tegelvloer laten aanleggen in uw woonkamer, keuken of badkamer? In Uden bent u bij Verwijst aan het juiste adres voor prachtige tegels. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zodoende bent u gewaarborgd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook langskomen zonder afspraak. Onze specialisten staan te trappelen om u te helpen voor uw tegels in regio Deurne.

Wandtegels, vloertegels en het keramisch parket

Op korte rijafstand van Deurne is Verwijst een échte vakman met een ruime ervaring van zestig jaar op het gebied van tegels. U heeft bij ons keuze uit meer dan 1.000 verschillende soorten tegels. Kom gerust eens langs om kennis te maken met onze tegels. Zo leveren wij wandtegels, vloertegels en het keramisch parket van de volgende tegelmerken:

Creëer uw droombadkamer met Verwijst

Naast tegels kunt u uitstekend bij ons terecht voor badkamers en sanitair. Wilt u alles uit uw badkamer halen? Een échte relaxruimte creëren waar u zich voor eventjes helemaal terug kunt trekken? Verwijst helpt u graag bij het verkrijgen van uw droombadkamer. Ga het gesprek met ons aan om te kijken naar de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat u weer intens kunt genieten van uw omgeving.

Plan een afspraak in

Zoveel mogelijkheden dat u even last krijgt van keuzestress? Weet u al welke vorm tegels uw voorkeur hebben? Of twijfelt u over kleur van de tegels? Heeft u een bepaalde voorkeur voor het leggen van de tegels? Dit alles besluiten is natuurlijk wat gemakkelijker wanneer u de tegels en motieven kunt bekijken in de showroom van Verwijst. Hier kunt u rustig bekijken welke unieke sfeer u wilt creëren voor uw badkamer. Soms worden vloertegels ook gebruikt voor het plaatsen van de wanden. Dit om een mooi geheel te creëren. Wandtegels kunnen niet op de vloer geplaatst worden omdat deze minder sterk zijn. Bijna elke badkamer kan haar eigen unieke uitstraling krijgen door alle keuzemogelijkheden.

Laat u inspireren door het bezoek aan onze showroom. Wanneer u gebruik maakt van het contactformulier kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. Onze adviseurs staan voor u klaar met raad en daad. Zij kunnen uw wensen omzetten in een prachtige badkamer die in het geheel past bij uw gezin. Wilt u alvast een impressie van de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze facebook pagina of kijk in het menu bij referenties om te lezen wat klanten zoal delen over de service van Verwijst. Bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Uden. Gelegen op korte rijafstand van Deurne. Zij helpen u graag met het realiseren van uw hulpvraag! Tot ziens in onze showroom.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier