60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Tegels Deurne

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Een tegelvloer is essentieel in de uitstraling van het interieur bij u thuis. Wilt u een nieuwe tegelvloer laten aanleggen in uw woonkamer, keuken of badkamer? In Uden bent u bij Verwijst aan het juiste adres voor prachtige tegels. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zodoende bent u gewaarborgd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook direct langskomen zonder afspraak. Onze specialisten staan te trappelen om u te helpen voor uw tegels in regio Deurne!

Wandtegels, vloertegels en het keramisch parket

Verwijst is een échte vakman met een ruime ervaring van zestig jaar op het gebied van tegels. U heeft bij ons keuze uit meer dan 1.000 verschillende soorten tegels. Kom gerust eens langs om kennis te maken met onze tegels. Zo leveren wij wandtegels, vloertegels en het keramisch parket van de volgende tegelmerken:

Creëer uw droombadkamer met Verwijst

Naast tegels kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor badkamers en sanitair. Wilt u alles uit uw badkamer halen? Een échte relaxruimte creëren waar u zich voor eventjes helemaal terug kunt trekken? Verwijst helpt u graag bij het verkrijgen van uw droombadkamer. Ga het gesprek met ons aan om te kijken naar de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat u weer intens kunt genieten van uw omgeving!

Plan direct een afspraak in!

Benieuwd naar de mogelijkheden op tegelgebied? Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Om alvast kennis te maken met diverse mogelijkheden, kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook. Verwijst: úw tegelspecialist in de omgeving van Deurne!

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!