badkamer inspiratie

Tegels De Rips

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

In de omgeving van De Rips heten wij u van harte welkom in onze showroom voor uw nieuwe tegels. Bent u ontevreden over uw huidige tegelvloer? Wilt u nieuwe tegels in uw woonkamer, keuken of badkamer laten zetten? Als complete tegelhandel helpt Verwijst u graag. Kom gerust eens langs en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe tegelvloer. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Op korte rijafstand van De Rips vindt u Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair aan de Bitswijk 31 te Uden. Alvast hartelijk welkom.

Een prachtige, moderne showroom

U kiest voor een nieuwe tegelvloer bij u thuis. Wij begeleiden u graag, zodat u dé juiste keuzes maakt. In de onderstaande opsomming vindt u diverse punten waar u al over na kunt denken:

  • De gewenste tegel;
  • De aanleg van vloerverwarming;
  • Het zelf zetten of laten zetten van tegels.

Met betrekking tot het soort tegel kunt u bij ons terecht voor wandtegels, vloertegels en het keramisch parket. Plan vrijblijvend een afspraak in en verkrijg inspiratie in onze prachtige, moderne showroom. Op locatie presenteren wij namelijk een prachtig aanbod aan tegels in verschillende opstellingen. Ongetwijfeld dat u bij ons op locatie dé juiste keuzes maakt.

Badkamer en sanitair

Naast tegels kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe badkamer. Hierbij heeft u keuze uit verschillende badkamerstijlen. U kunt dan denken aan modern, tijdloos en design. Heeft u enkel interesse in een sanitair product? Van baden tot toiletten en van wastafels tot kranen, Verwijst biedt voor iedere wens en elk budget hét perfecte sanitair product.

Kom langs

Overtuigd? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en kom langs. Nabij De Rips staan onze specialisten al te trappelen om u te helpen met uw nieuwe tegels.

Contactformulier