60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Tegels Cuijk

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen? Of wilt u de tegelvloer in uw woonkamer vernieuwen? Kom gerust een kijkje nemen voor nieuwe tegels in de showroom van Verwijst in regio Cuijk. Hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden. Gedacht kan worden aan:

Met Verwijst realiseert u al uw wensen en voorkeuren op tegelgebied. Heeft u er al eens aan gedacht om uw vloertegels door te laten lopen op de muur? Of aan houtlook keramische tegels? Dit behoort allemaal tot de vele mogelijkheden van tegels bij Verwijst in de omgeving van Cuijk!

Diverse topmerken tegels

Verwijst heeft diverse topmerken tegels in het assortiment, waaronder Villeroy & Boch en Imola. In onze showroom staan diverse opstellingen gepresenteerd van klassieke en moderne vloertegels. Wij adviseren u derhalve graag omtrent de keuzes voor uw vloer in zowel de woon- als badkamer.

Vloerverwarming

Vloerverwarming heeft significante voordelen ten opzichte van conventionele verwarming:

  • Lager energieverbruik;
  • Minder stofcirculatie;
  • Betere regulering van de luchtvochtigheid.

Door het inslijpen van de sleuven in de bestaande vloer is het niet meer noodzakelijk de bestaande vloer op te hogen. Dit voorkomt dat u de deuren in moet korten. Heeft u interesse in vloerverwarming? Neem dan contact met ons op!

Zetten van de tegels

Bent u handig en wilt u uw tegels zelf leggen? Dat kan. Bij Verwijst in regio Cuijk kunnen wij dit echter ook voor u realiseren. Wij hebben een uitgebreid netwerk van vaklieden met wie wij u graag in contact brengen.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? Of wilt u meer weten met betrekking tot de mogelijkheden voor uw nieuwe vloer? Plan een afspraak in via de site of bezoek onze showroom. Verwijst is gevestigd in Uden.

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!