badkamer inspiratie

Tegels Cuijk

Zoekt u tegels in Cuijk? In de omgeving van Cuijk heeft tegelhandel Verwijst een prachtig aanbod aan tegels. Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen? Wilt u de tegelvloer in uw woonkamer vernieuwen? Kom gerust voor uw nieuwe tegels een kijkje nemen in onze showroom. Hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op. Nabij Cuijk heten wij u van harte welkom voor uw nieuwe tegels.

Bekijk ons assortiment in onze showroom vlakbij Cuijk

Met Verwijst realiseert u al uw wensen en voorkeuren op tegelgebied. Een belangrijke trend is bijvoorbeeld het laten doorlopen van vloertegels op de muur. Verder zien wij regelmatig houtlook keramische tegels als een opkomende ontwikkeling. Wat uw wensen ook zijn, alles behoort tot de mogelijkheden voor dé perfecte tegelvloer bij u thuis in Cuijk. Bezoek gerust eens onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van:

Door het aanbieden van zowel opkomende als gerenommeerde merken, vindt u bij ons altijd iets dat volledig bij u past. Wij adviseren u derhalve graag omtrent de keuzes voor uw vloer in de keuken, woon-, bad- en slaapkamer.

Kies voor energiezuinige vloerverwarming

Vloerverwarming heeft significante voordelen ten opzichte van conventionele verwarming. U kunt dan denken aan een lager energieverbruik, minder stofcirculatie én een betere regulering van de luchtvochtigheid. Door het inslijpen van de sleuven in de bestaande vloer is het bovendien niet meer noodzakelijk om de bestaande vloer op te hogen. Dit voorkomt dat u de deuren in moet korten. Heeft u interesse in vloerverwarming? Neem dan contact met ons op.

Het zetten van de tegels in Cuijk

Bent u handig en wilt u uw tegels zelf leggen? Dat kan. Echter kunnen wij dit ook realiseren bij u thuis in Cuiik. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk van vaklieden met wie wij u graag in contact brengen.

Úw tegelhandel in regio Cuijk

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wilt u dé perfecte tegelvloer bij u thuis? Plan een afspraak in via de site of bezoek onze showroom. Op korte rijafstand van Cuijk vindt u Verwijst in Uden.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier