badkamer inspiratie

Tegels Brabant

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Met een prachtige showroom kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor tegels in Brabant. Wij zijn gevestigd in Uden en staan voor een uitgebreid assortiment met meer dan 1.000 verschillende tegels. Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw huiskamer? Om inzicht in de vele mogelijkheden te krijgen, nodigen wij u graag uit in onze showroom. Gepresenteerd in diverse opstellingen vindt u:

Verder kunt u bij Verwijst kiezen tussen opkomende en top merken. Afhankelijk van uw wensen heeft u een ruime keuze uit verschillende stijlen, kleuren, formaten en series. Liever een passend advies van dé tegelspecialist in Brabant? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan en zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken!

Verwijst: úw vloerspecialist van A tot Z

Wij leveren alle diensten met betrekking tot tegels. Zo kunt u bij Verwijst terecht voor:

Uiteraard laten wij u vrij in de keuzes die u maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld het tegelzetten aan onze specialisten overlaten, het laten uitbesteden aan een andere tegelzetter óf zelf aan de slag gaan.

Badkamer & Sanitair

Naast tegels bieden wij een compleet assortiment voor badkamers en sanitair. Wilt u een nieuwe badkamer? Ontwerp uw nieuwe droombadkamer met badkamer ontwerp en komt vervolgens langs om het ontwerp te bespreken. Wellicht dat u alleen een nieuw vrijstaand bad wilt? Met hulp van onze specialisten kiest u altijd het juiste sanitair!

Heeft u al een keuze gemaakt voor de perfecte tegels?

Heeft al gekozen welke stijl tegels het best past in uw droombadkamer? Tijdloos, modern of design zijn de stijlen waaruit u uw keuze kunt maken. Wanneer u uw stijl heeft bepaald kunt u gaan shoppen. Wanneer u tegels gaat kiezen voor de badkamer, is het raadzaam om te bedenken of u matte of glanzende tegels gaat kiezen. TIP! Wanneer u een groot gezin heeft en de badkamer wordt veelvuldig gebruikt kunt u het best een tegel kiezen die onderhoudsvriendelijk is. Vaak wordt er gekozen voor een keramische tegel. De eigenschappen van de keramische tegels zijn dat ze waterdicht zijn en gemakkelijk te reinigen. Of kiest u voor een mooie houtlook tegel, ook wel keramisch parket genoemd? Uw badkamer krijgt hierdoor de uitstraling van een houten vloer maar met de voordelen van keramische tegels. De tegels zijn tevens slijt- en krasvast. Een nieuwe trend is dat vloertegels veelvuldig gebruikt worden als wandtegels. Hiermee creëert u eenheid en een rustige uitstraling. U kunt zelf een motief bepalen, waardoor u uw eigen unieke badkamer samenstelt. Het plaatsen van wandtegels op de vloer is niet aan te raden omdat wandtegels een stuk dunner zijn en niet sterk genoeg voor de vloer. Wilt u graag inspiratie opdoen?

Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Bij de tegelspecialist in Brabant! Via het contactformulier kunt u een afspraak inplannen of bel ons zodat wij tijd voor u reserveren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u van alle informatie voorzien zodat u met een gerust hart uw keuze kunt maken! Tot ziens in onze showroom.

Contactformulier