This is custom heading element

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Met een prachtige showroom kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor tegels in Brabant. Wij zijn gevestigd in Uden en staan voor een uitgebreid assortiment met meer dan 1.000 verschillende tegels. Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw huiskamer? Om inzicht in de vele mogelijkheden te krijgen, nodigen wij u graag uit in onze showroom. Gepresenteerd in diverse opstellingen vindt u:

Verder kunt u bij Verwijst kiezen tussen opkomende en top merken. Afhankelijk van uw wensen heeft u een ruime keuze uit verschillende stijlen, kleuren, formaten en series. Liever een passend advies van dé tegelspecialist in Brabant? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan en zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken!

Verwijst: úw vloerspecialist van A tot Z

Wij leveren alle diensten met betrekking tot tegels. Zo kunt u bij Verwijst terecht voor:

Uiteraard laten wij u vrij in de keuzes die u maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld het tegelzetten aan onze specialisten overlaten, het laten uitbesteden aan een andere tegelzetter óf zelf aan de slag gaan.

Badkamer & Sanitair

Naast tegels bieden wij een compleet assortiment voor badkamers en sanitair. Wilt u een nieuwe badkamer? Ontwerp uw nieuwe droombadkamer met badkamer ontwerp en komt vervolgens langs om het ontwerp te bespreken. Wellicht dat u alleen een nieuw vrijstaand bad wilt? Met hulp van onze specialisten kiest u altijd het juiste sanitair!

Neem contact op voor een afspraak of kom langs!

Bezoek onze showroom voor tegels in Brabant. Wél bent u met het maken van een afspraak gewaarborgd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in de mogelijkheden. Alvast tot ziens bij Verwijst!

Contactformulier