badkamer inspiratie

Tegels Boekel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Zoekt u vloertegels voor uw woonkamer? Of bent u op zoek naar wandtegels voor uw badkamer? Verwijst biedt een compleet assortiment van tegels in de omgeving van Boekel. U vindt in ons ruime assortiment:

Vloer- en wandtegels plaats u veelal in uw keuken, woonkamer of badkamer. Het keramisch parket ontleent zich tevens uitstekend voor buiten. U kunt bijvoorbeeld denken aan het bouwen van een terras.

Keramisch parket

Het keramisch parket wordt ook wel houtlook tegels genoemd. Deze houtstructuur tegels combineren de voordelen van een keramische vloer met de warme uitstraling van hout. Wij houden nauwlettend trends en ontwikkelingen in de gaten met betrekking tot keramische tegels. Hierdoor vindt u in onze ruime showroom de houtlook tegels in diverse structuren, groottes en kleurschakeringen.

Badkamer & Sanitair Boekel

Wij zijn uw badkamer, sanitair- en tegelspecialist in omgeving Boekel. Vol trots presenteren wij onze showroom in Uden. U kunt hier terecht voor meer dan 1.000 verschillende tegels. Wilt u een bepaalde sfeer creëren in uw huis? Laat u adviseren door onze specialisten. Maak vrijblijvend een afspraak en maak gebruik van de expertise van Verwijst! U kunt alvast een impressie van onze mogelijkheden verkrijgen door ons te volgen op Facebook. Met enige regelmaat plaatsen wij hier acties, realisaties en meer.

Vragen?

Heeft u vragen over tegels? Wij beantwoorden uw vragen graag. Eveneens kunt u langskomen in onze ruime showroom van 1.200 m². Met een kopje koffie bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden en leveren wij de gewenste producten op maat. Met een ruime ervaring van 60 jaar weten wij altijd het beste aanbod voor onze klanten te presenteren. Verwijst: voor tegels in omgeving Boekel!

Contactformulier