badkamer inspiratie

Tegels Berghem

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

U vindt bij Verwijst een ruim aanbod aan tegels, sanitair én badkamers. Wilt u een nieuwe tegelvloer? Als tegelspecialist kunt u uitstekend bij ons terecht voor tegels in de omgeving van Berghem. Wij bieden een prachtig uitgebreid assortiment van diverse top merken. Gedacht kan worden aan:

Bij Verwijst vindt u zowel wandtegels, vloertegels als het keramisch parket. De tegels kunt u laten plaatsen in uw badkamer, woonkamer of keuken. Maak een afspraak in onze ruime showroom of kom langs om het totale aanbod te bekijken. Met méér dan 1.000 tegels in voorraad zijn wij uw tegelspecialist in de regio Berghem!

Vloerverwarming en het zetten van tegels

Een nieuwe tegelvloer ontleent zich perfect tot het aanbrengen van vloerverwarming. Wilt u graag vloerverwarming laten plaatsen in uw woning? Verwijst staat voor u klaar met een revolutionaire methode. Deze methode houdt in dat wij in 98% van de gevallen geen extra laag hoeven aan te brengen. Dit betekent dat bijvoorbeeld deuren niet ingekort hoeven te worden. Is uw vloer niet geschikt voor inslijpen? Geen probleem, wij leggen ook traditionele vloerverwarming aan. Verder laten wij u vrij in de keuze wie u de tegels laat zetten. U heeft hier de volgende mogelijkheden voor:

  • U gaat zelf aan de slag;
  • U kiest zelf een tegelzetter;
  • Verwijst brengt u in contact met vaklieden;
  • ALL-IN: Verwijst coördineert alle werkzaamheden van A tot Z.

Badkamer & Sanitair Berghem

In onze showroom van 1.200 m² kunt u naast tegels terecht voor badkamers en sanitair. Richt uw huis in zoals u dat wilt. Laat u hierbij helpen door dé badkamer, tegel- én sanitairspecialist in omgeving Berghem. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze tegels? Neem vrijblijvend contact op met Verwijst. Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Contactformulier