We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Berghem

Bij Verwijst vindt u een prachtig assortiment van tegels in de omgeving van Berghem. Bezoek onze showroom of maak een afspraak via onze website!

U vindt bij Verwijst een ruim aanbod aan tegels, sanitair én badkamers. Wilt u een nieuwe tegelvloer? Als tegelspecialist kunt u uitstekend bij ons terecht voor tegels in de omgeving van Berghem. Wij bieden een prachtig uitgebreid assortiment van diverse top merken. Gedacht kan worden aan:

Bij Verwijst vindt u zowel wandtegels, vloertegels als het keramisch parket. De tegels kunt u laten plaatsen in uw badkamer, woonkamer of keuken. Maak een afspraak in onze ruime showroom of kom langs om het totale aanbod te bekijken. Met méér dan 1.000 tegels in voorraad zijn wij uw tegelspecialist in de regio Berghem!

Vloerverwarming en het zetten van tegels

Een nieuwe tegelvloer ontleent zich perfect tot het aanbrengen van vloerverwarming. Wilt u graag vloerverwarming laten plaatsen in uw woning? Verwijst staat voor u klaar met een revolutionaire methode. Deze methode houdt in dat wij in 98% van de gevallen geen extra laag hoeven aan te brengen. Dit betekent dat bijvoorbeeld deuren niet ingekort hoeven te worden. Is uw vloer niet geschikt voor inslijpen? Geen probleem, wij leggen ook traditionele vloerverwarming aan. Verder laten wij u vrij in de keuze wie u de tegels laat zetten. U heeft hier de volgende mogelijkheden voor:

  • U gaat zelf aan de slag;
  • U kiest zelf een tegelzetter;
  • Verwijst brengt u in contact met vaklieden;
  • ALL-IN: Verwijst coördineert alle werkzaamheden van A tot Z.

Badkamer & Sanitair Berghem

In onze showroom van 1200 m² kunt u naast tegels terecht voor badkamers en sanitair. Richt uw huis in zoals u dat wilt. Laat u hierbij helpen door dé badkamer, tegel- én sanitairspecialist in omgeving Berghem! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze tegels? Neem vrijblijvend contact op met Verwijst. Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.