badkamer inspiratie

Tegels Bakel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

U kiest voor nieuwe tegels. Dit begrijpen wij als geen ander. Op korte rijafstand van Bakel vindt u bij tegelhandel Verwijst een prachtig aanbod aan tegels. Van Imola tegels tot Mosa tegels, wij leveren hoge kwaliteit tegels in diverse soorten, maten én uitvoeringen. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe tegelvloer. Wij laten graag aan u zien dat u voor uw nieuwe tegels bij Verwijst moet zijn in regio Bakel.

Dé perfecte vloertegel voor uw keuken

Tegels bepalen dé uitstraling bij u thuis. U dient daarom belangrijke keuzes te maken. Wij begeleiden u graag en zorgen ervoor dat u dé juiste keuzes maakt. Zo weet u zeker dat uw nieuwe tegels naadloos in het interieur van uw woning passen. U kunt bij onze tegelhandel terecht voor:

Vloerverwarming en het zetten van tegels

In de omgeving van Bakel biedt tegelhandel Verwijst een compleet concept op het gebied van tegels. Dit betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor het laten aanleggen van vloerverwarming én het zetten van tegels. Wilt u een behaaglijke temperatuur bij u thuis? Dan biedt het aanleggen van vloerverwarming dé oplossing. Bent u minder handig en wilt u het zetten van de nieuwe tegelvloer overlaten aan een échte vakman? Bij Verwijst heeft u de keuze om uw tegels zelf aan te leggen, te kiezen voor een tegelzetter naar eigen keuze of te kiezen voor ons all-in concept. Hierbij verzorgen wij de aanleg van uw nieuwe tegelvloer van A tot Z. Kortom: Verwijst levert een compleet concept voor uw nieuwe tegels in Bakel.

Plan een afspraak in

Overtuigd? Wilt u dé perfecte tegels voor uw keuken, bad-, slaap- en woonkamer? Dan kiest u voor Verwijst. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak in onze showroom. Om alvast kennis te maken met diverse gepresenteerde tegels, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Nabij Bakel heten wij u van harte welkom in onze showroom voor uw nieuwe tegels.

Contactformulier