Tegels Asten

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op korte rijafstand van Asten biedt Verwijst een compleet assortiment van tegels. Wilt u nieuwe tegels in uw badkamer? Een moderne, nieuwe tegelvloer in uw woonkamer? Met een keuze uit meer dan duizend tegels zijn wij dé specialist in tegels. Door de jaren heen is ons assortiment uitgegroeid tot één van de grootste van Brabant.

Prachtige showroom met kwaliteit tegels in Asten

Verwijst staat voor top kwaliteit. U kunt in onze showroom terecht voor de volgende soorten tegels:

Onder tegels vindt u verschillende soorten merken voor al uw wensen. Bij Verwijst kunt u kiezen door wie u uw tegels laat zetten. U kunt het aan ons overlaten, uitbesteden aan een tegelzetter of zelf de tegels zetten. Tevens bieden wij u vloerverwarming om uw huis op een fijne temperatuur te houden.

Een badkamer naar wens

Naast tegels kunt u uitstekend bij ons terecht voor een compleet verzorgde badkamer. Voor een impressie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier vindt u namelijk diverse verschillende badkamerstijlen: design, modern en tijdloos.

Passend sanitair bij uw tegels in regio Asten

Ook voor het benodigde sanitair is Verwijst voor u de juiste keuze. Bij ons vindt u zowel gerenommeerde als opkomende merken. U kunt denken aan de volgende topmerken: HansGrohe, Thebalux en Geberit. In het assortiment van sanitair vindt u onder andere badmeubels, douchesets, toiletten en wastafels.

Bezoek úw tegelhandel in regio Asten

Vanuit Asten is onze showroom snel en makkelijk bereikbaar voor uw nieuwe tegels. Kom gerust eens langs binnen openingstijden of maak een afspraak. U bent dan gewaarborgd van dé beste adviezen. Voor extra informatie of vragen zijn wij altijd bereikbaar via info@verwijst.nl en 0413-262078.

Contactformulier