badkamer inspiratie

Tegels Asten

Bent u op zoek naar tegels voor de badkamer en bent u woonachtig in Asten of de omgeving hiervan?

Wilt u de badkamer vernieuwen en bent u op zoek naar prachtige tegels voor de wand en de vloer? Dan heeft u bij Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair ruime keuzemogelijkheden. Het uitgebreide aanbod geeft u de mogelijkheid om uw eigen unieke badkamer te creëren. Verwijst verzorgt niet alleen het materiaal maar kan u ook bijstaan met het ontwerp en de uitvoering. Samen met onze adviseurs stelt u de badkamer samen die geheel aan uw wensen voldoet. Natuurlijk wordt daarbij ook rekening gehouden met zaken zoals verlichting en ventilatie. Het assortiment bestaat uit merken zoals:

Dit is slechts een greep uit de merken die Verwijst in het assortiment heeft opgenomen. Elke badkamer kan haar eigen unieke uitstraling krijgen. De combinatie van tegels en sanitair zorgt ervoor dat geen enkele badkamer hetzelfde hoeft te zijn. Heeft u al nagedacht over welke speciale badkamer items u wilt toevoegen in uw badkamer? Items zoals een Sunshower of vloerverwarming? Uw huid bruinen terwijl u een douche neemt zodat u ook in de winter een gezonde kleur heeft. Voldoende stof om over na te denken voordat u de badkamer een metamorfose geeft. Onze adviseurs zullen u vertellen over de mogelijkheden. Voor inwoners van Asten en omgeving is Verwijst de aangewezen badkamer specialist!

Prachtige showroom met kwaliteit tegels in Asten

Verwijst staat voor top kwaliteit. U kunt in onze showroom terecht voor de volgende soorten tegels:

Onder tegels vindt u verschillende soorten merken voor al uw wensen. Bij Verwijst kunt u kiezen door wie u uw tegels laat zetten. U kunt het aan ons overlaten, uitbesteden aan een tegelzetter of zelf de tegels zetten. Tevens bieden wij u vloerverwarming om uw huis op een fijne temperatuur te houden.

Een badkamer naar wens

Naast tegels kunt u uitstekend bij ons terecht voor een compleet verzorgde badkamer. Voor een impressie bent u van harte welkom in onze showroom. Hier vindt u namelijk diverse verschillende badkamerstijlen: design, modern en tijdloos.

Passend sanitair bij uw tegels in regio Asten

Ook voor het benodigde sanitair is Verwijst voor u de juiste keuze. Bij ons vindt u zowel gerenommeerde als opkomende merken. U kunt denken aan de volgende topmerken: HansGrohe, Thebalux en Geberit. In het assortiment van sanitair vindt u onder andere badmeubels, douchesets, toiletten en wastafels.

Bezoek úw tegelhandel in regio Asten

Vanuit Asten is onze showroom snel en makkelijk bereikbaar voor uw nieuwe tegels. Kom gerust eens langs binnen openingstijden of maak een afspraak. U bent dan gewaarborgd van dé beste adviezen. Voor extra informatie of vragen zijn wij altijd bereikbaar via info@verwijst.nl en 0413-262078.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier