60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Tegels Asten

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u nieuwe tegels in uw badkamer? Of een moderne, nieuwe tegelvloer in uw woonkamer? Bij Verwijst bent u verzekerd van een compleet assortiment en ervaren advies van onze specialisten. Met een keuze uit meer dan duizend tegels zijn wij dé tegelspecialist in de omgeving van Asten. Door de jaren heen is ons assortiment uitgegroeid tot één van de grootste van Noord-Brabant!

Prachtige showroom met topkwaliteit tegels

Verwijst staat voor top kwaliteit. U kunt in onze showroom terecht voor de volgende soorten tegels:

Onder tegels vindt u verschillende soorten merken voor al uw wensen. Bij Verwijst kunt u kiezen door wie u uw tegels laat zetten. U kunt het aan ons overlaten, uitbesteden aan een tegelzetter of zelf de tegels zetten. Tevens bieden wij u vloerverwarming om uw huis op een fijne temperatuur te houden.

Badkamer Asten

Naast tegels kunt u bij ons terecht voor compleet verzorgde badkamers. Voor een eerste impressie bent u, tijdens openingstijden, welkom in onze showroom. Ook kunt u onze website of Facebookpagina bekijken. Hier vindt u verschillende badkamerstijlen, bijvoorbeeld:

Sanitair Asten

Ook voor het benodigde sanitair is Verwijst voor u de juiste keuze. Bij ons vindt u zowel A als opkomende merken. U kunt denken aan de volgende topmerken: Grohe, Thebalux, Riho en Assenti. In het assortiment van sanitair vindt u onder andere:

  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Toiletten;
  • Wastafels.

Bezoek onze showroom in Deurne

Vanuit Asten kunt u onze showroom in Uden makkelijk en snel bereiken. Kom langs binnen openingstijden of maak een afspraak zodat u gewaarborgd bent van dé beste adviezen. Voor extra informatie of vragen zijn wij te bereiken via info@verwijst.nl of 0413-262078.

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!