badkamer inspiratie

Tegels Aarle Rixtel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Nabij Aarle Rixtel heeft Verwijst een prachtige showroom met verschillende soorten tegels. Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer, badkamer of keuken? Volledig conform uw eigen wensen en voorkeuren? Maak gerust een afspraak en ontdek de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van tegels. Wij laten graag aan u zien dat u bij Verwijst aan het juiste adres bent voor uw tegels in regio Aarle Rixtel.

Altijd dé juiste tegelvloer

Bij binnenkomst in onze showroom proeft u al snel ruim 60 jaar aan passie, kwaliteit én vakmanschap. Gepresenteerd in prachtige uitstallingen vindt u verschillende soorten tegels in diverse formaten en structuren. U heeft bij ons keuze uit:

Door het aanbieden van zowel gerenommeerde als opkomende merken, leveren wij voor ieder budget dé perfecte tegels. Met betrekking tot de gerenommeerde tegelmerken kunt u onder andere denken aan Mosa, Porcelanosa en Villeroy & Boch.

Vloerverwarming en het zetten van tegels

Als professionele tegelhandel staan wij voor het leveren van alles onder één dak. Zo kunt u ook bij ons terecht voor vloerverwarming én het laten zetten van uw nieuwe tegelvloer. Hierdoor bent u altijd gewaarborgd van een sterke, fijne kwaliteit vloer.\

Bezoek úw tegelhandel in regio Aarle Rixtel

Gevestigd op korte rijafstand van Aarle Rixtel heten wij u voor uw nieuwe tegels van harte welkom in onze showroom. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat u verzekerd bent van tips, adviezen én inzicht in de mogelijkheden. Verwijst helpt u graag als badkamer-, tegel- & sanitairspecialist. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde klantprojecten, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

Contactformulier