This is custom heading element

Welke reden heeft u om voor een infrarood sunshower te kiezen? Is het combineren van zonnen en baden een van uw belangrijkste reden? Of wilt u graag uw eigen spa beleving in de badkamer? Wilt u uw gezondheid bevorderen? Of spreekt de warmte die een infrarood sunshower genereert u aan? Wat uw reden ook is, de aanschaf van dit item is een goede investering. Even heerlijk een moment voor uzelf terwijl u ook nog een mooi tintje krijgt tijdens het douchen. Dit is voor velen het motief om voor een infrarood sunshower te kiezen. Deze combinatie zorgt ook ervoor dat u extra tijd overhoudt. Geen bezoekjes meer nodig aan het zonnecentrum en wat dacht u van de mooie egale teint die u krijgt tijdens het douchen. Dat is natuurlijk ook een mooi voordeel.

Luxe uitstraling

De luxe van deze sunshower heeft al in veel badkamers haar intrede gedaan. De dieptewerking die de sunshower op uw spieren heeft zorgt voor een goede bloedcirculatie waardoor u zich energieker voelt na het douchen. Uitgerust aan uw avond beginnen in plaats van vermoeid op de bank liggen en een ontspannen begin van uw nachtrust zijn het resultaat. U zult heerlijk slapen en beter herstellen. De volgende ochtend bent u volledig opgeladen.

Wat kan een infrarood sunshower voor u betekenen?

Het bevordert uw algehele gezondheid. De dieptewerking zorgt ervoor dat:

  • Uw reumaklachten verminderen
  • Uw bloedcirculatie verbetert
  • U beter herstelt na zware lichamelijke arbeid
  • Uw chronische huidaandoeningen verbeteren
  • Uw algehele weerstand wordt verhoogd

Zodoende wordt uw algehele gezondheid bevorderd.

Zoveel voordelige effecten tijdens het douchen is een wens voor velen. Het geeft natuurlijk ook een heel ontspannen gevoel en brengt uw lichaam tijdens het douchen in een gezonde staat van zijn. U heeft slecht tien minuten van uw kostbare tijd nodig om optimaal gebruik te maken van deze infrarood sunshower.

Wilt u graag meer informatie over het gebruik en plaatsen van een infrarood sunshower?

Neem dan een kijkje op onze website voor alle informatie over sunshowers. Of bezoek onze showroom. Wij hebben in onze showroom een mooie collectie van badkamers met sunshowers. Onze badkamerspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden van deze sunshowers. Kiest u voor een infrarood sunshower of wilt u liever een infrarood sunshower met UV-licht? Dankzij de toevoeging van UV-licht blijft ook uw vitamine D gehalte op een goed niveau.

De keuze is aan u. Verwijst Badkamers heeft voor u een mooie selectie aan sunshowers en wij willen u graag verwelkomen in onze showroom. Op onze website kunt u via ons contactformulier een afspraak plannen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor het maken van een afspraak. Onze specialisten staan voor u klaar! Tot ziens.


sunshower fullbody.
lea tegels in een moderne badkamer.