60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Sanitair Wijchen

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Voor al uw wensen met betrekking tot sanitair in regio Wijchen komt u naar sanitairwinkel Verwijst. Heeft u te maken met verouderd sanitair in uw woning? Voldoet uw sanitair daarom niet meer aan de huidige trends en ontwikkelingen? Of is uw sanitair onlangs kapot gegaan? Als sanitairspecialist bieden wij een prachtige showroom waar diverse opstellingen gepresenteerd staan. Van vrijstaande baden tot spiegelkasten, Verwijst biedt hét juiste sanitair voor al uw wensen in de omgeving van Wijchen.

Ruime keuze in sanitair producten

Bij Verwijst vindt u zowel A als opkomende merken. Voor iedere wens bieden wij een passend product. U kunt onder meer bij ons terecht voor de volgende producten:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Toiletten.

Maak van uw badkamer een relaxruimte

Badkamers zijn onze passie. Maak van uw badkamer een relaxruimte waar u zich heerlijk kunt terugtrekken, even intens genieten. U kunt kiezen voor een moderne, tijdloze of design badkamerstijl. Heeft u al een design voor uw badkamer in gedachten? Design het dan verder met badkamer ontwerp. Deze gratis tool van Verwijst verschaft u direct inzicht in de mogelijkheden van uw badkamer. Ideaal voor het ontwerpen van uw droombadkamer!

Verder kunt u uw badkamer afmaken met luxe badkameritems. Deze items zorgen ervoor dat u nét iets meer van uw badkamer kunt genieten. U kunt dan onder andere denken aan een sunshower of elektrische vloerwarming.

Verwijst: sanitairwinkel met showroom in regio Wijchen

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot sanitair in de omgeving van Wijchen? Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom voor passend advies. Onze specialisten denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u altijd het juiste product verkrijgt!

Wij maken graag kennis met u. Volg Verwijst daarom op Facebook. Ideaal om alvast een impressie van de mogelijkheden te krijgen!

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!