badkamer inspiratie

Sanitair Venray

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Woont u in regio Venray en wilt u graag uw badkamer van een nieuwe look voorzien? Voor sanitair en badkamermeubelen komt u natuurlijk naar Verwijst. In onze showroom kunt u kennismaken met ons uitgebreide assortiment sanitair. Diverse badkamerstijlen zijn bij ons te bekijken:

  • Klassiek;
  • Tijdloos;
  • Design.

Ook aan de finishing touch voor uw nieuwe badkamer is door Verwijst gedacht. U vindt bij ons kranen en douchesets in bijpassende stijlen. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder voor uw sanitair in omgeving Venray, Horst en Venlo.

Jarenlang plezier van uw badkamer!

U zoekt niet iedere dag een nieuwe badkamer uit. Daarom vinden wij het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Wij begeleiden u tijdens iedere stap van uw badkamerproject en houden uiteraard rekening met uw wensen. Daarbij kunt u denken aan:

  • 3-D ontwerp;
  • Kwalitatief hoogstaande materialen;
  • Duidelijke offerte en communicatie.

Luxe en wellness bij u thuis

Wat is er nu fijner dan na een lange dag thuiskomen en heerlijk ontspannen in uw nieuwe badkamer? Indien gewenst kunnen wij uw badkamer voorzien van een LED TV. Zo kunt u relaxen én uw favoriete serie kijken. Heeft een douche de voorkeur? Dan raden wij een sunshower aan. U wordt bruin terwijl u doucht.

Showroom voor sanitair en badkamermeubelen

Onze showroom, voorzien van sanitair producten, is op korte rijafstand van Venray gevestigd, namelijk in Uden. Kom gerust vrijblijvend eens langs om inspiratie op te doen. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van onze adviseurs. Als u het contactformulier op de website invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt daarnaast telefonisch of per email een afspraak maken. Verwijst: dé specialist voor uw sanitair in regio Venray, Horst en Venlo.

Contactformulier