60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Sanitair Veghel

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Verwijst levert kwaliteit producten op het gebied van tegels, badkamers en sanitair in omgeving Veghel. Wilt u iets nieuws, fris? Een product dat écht iets toevoegt aan uw badkamer of toilet? Wij bieden een passend assortiment met betrekking tot:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Toiletten.

In onze ruime showrooms staan diverse opstellingen gepresenteerd. U vindt sanitair producten uitgestald in diverse soorten badkamers. Zo verkrijgt u een goede impressie van alle mogelijkheden. Een passend advies van één van onze badkamerspecialisten hoort hier uiteraard bij!

Gaat verder dan een passend sanitair advies

Uw badkamer of toilet is onze passie. Een advies op maat, inspirerende tips, inzicht in al uw mogelijkheden.. een afspraak bij Verwijst zorgt ervoor dat u volledig op de hoogte bent van al uw opties. Geen spijt, maar een helder advies waar u jarenlang profijt van heeft. Van zowel top- als opkomende merken bieden wij prachtige sanitair producten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende merken:

  • Assenti;
  • DeVille Products;
  • Dornbracht;
  • Duravit.

Kies een product gepaard met de juiste badkamerstijl

Het maken van een goede keuze kan lastig zijn. Er zijn meerdere badkamerstijlen die gekozen kunnen worden. Door onze passie en jarenlange ervaring begeleiden wij u graag. Bij Verwijst doet u inspiratie op zodat uw droombadkamer (of WC) gerealiseerd wordt.

Uw specialist voor tegels

Naast sanitair, en een nieuwe complete badkamer, kunt u bij ons terecht voor tegels. Met meer dan 1.000 verschillende soorten tegels vindt u altijd iets dat bij u past. Dit kunt u eventueel ook laten combineren met eventuele sanitair producten.

Maak direct een afspraak in onze showroom door contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook voor andere vragen contact met ons opnemen. Een gratis magazine voor uw badkamer kunt u hier aanvragen. Alvast tot ziens bij Verwijst, uw sanitair specialist in de regio Veghel!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier
Sanitair Veghel

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Bij Verwijst kunt u uitstekend terecht voor uw badkamer in de omgeving van Nijmegen. U vindt in onze showrooms diverse badkamerstijlen. Wilt u klassieke elementen in uw badkamer? Of kiest u toch liever voor elementen die minder trendgevoelig zijn? U vindt de volgende badkamerstijlen gepresenteerd in de showrooms:

Met badkamerontwerp kunt u alvast aan de slag om uw badkamer te ontwerpen. Maak vervolgens een afspraak met één van onze specialisten, zodat we het ontwerp kunnen bespreken. Eventueel kunt u ook een foto meenemen op afspraak om te kijken wat er mogelijk is. Door onze specialisatie kunnen wij rekening houden met al uw voorkeuren en wensen!

Installatie en montage van de badkamer

Wij kunnen u als totaalspecialist volledig ontlasten. Dit betekent dat u installatie en montage over kunt laten aan Verwijst, maar ook zelf aan de slag kunt als vakman. U bepaalt dit volledig zelf!

Compleet assortiment van sanitair

Naast complete badkamers vindt u in ons assortiment sanitair. Bekijk de vele mogelijkheden op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze specialisten helpen graag om het juiste merk sanitair voor u te kiezen.

Maak een afspraak voor passend advies

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden voor uw badkamer in de regio van Nijmegen? Plan een afspraak in met één van onze specialisten voor een advies op maat. Om alvast een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden, kunt u het gratis magazine aanvragen of Verwijst volgen op Facebook. Alvast tot ziens in één van onze showrooms!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier