badkamer inspiratie

Sanitair Veghel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst levert kwaliteit producten op het gebied van tegels, badkamers en sanitair in omgeving Veghel. Wilt u iets nieuws, fris? Een product dat écht iets toevoegt aan uw badkamer of toilet? Wij bieden een passend assortiment met betrekking tot:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Toiletten.

In onze ruime showroom staan diverse opstellingen gepresenteerd. U vindt sanitair producten uitgestald in diverse soorten badkamers. Zo verkrijgt u een goede impressie van de mogelijkheden. Een passend advies van één van onze badkamerspecialisten hoort hier uiteraard bij!

Gaat verder dan een passend sanitair advies

Uw badkamer of toilet is onze passie. Een advies op maat, inspirerende tips, inzicht in de mogelijkheden.. een afspraak bij Verwijst zorgt ervoor dat u volledig op de hoogte bent van al uw opties. Geen spijt, maar een helder advies waar u jarenlang profijt van heeft. Van zowel top als opkomende merken bieden wij prachtige sanitair producten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende merken:

  • Assenti;
  • DeVille Products;
  • Dornbracht;
  • Duravit.

Kies een product gepaard met de juiste badkamerstijl

Het maken van een goede keuze kan lastig zijn. Er zijn meerdere badkamerstijlen die gekozen kunnen worden. Door onze passie en jarenlange ervaring begeleiden wij u graag. Bij Verwijst doet u inspiratie op zodat uw droombadkamer of toilet gerealiseerd wordt.

Uw specialist voor tegels

Naast sanitair, en een nieuwe complete badkamer, kunt u bij ons terecht voor tegels. Met meer dan 1.000 verschillende soorten tegels vindt u altijd iets dat bij u past. Dit kunt u eventueel ook laten combineren met eventuele sanitair producten.

Maak direct een afspraak in onze showroom door contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook voor andere vragen contact met ons opnemen. Een gratis magazine voor uw badkamer kunt u hier aanvragen. Alvast tot ziens bij Verwijst, uw sanitair specialist in regio Veghel!

Contactformulier