keramische tegels: keramisch parket.

Sanitair Uden

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Is uw huidige sanitair aan vervanging toe? Dan heten wij u van harte welkom bij Verwijst. In Uden bieden wij een uitgebreid assortiment van sanitair. U heeft hierbij keuze uit zowel gerenommeerde als opkomende merken. Gedacht kan worden aan HansGrohe en Geberit. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden op sanitairgebied.

Creëer de sfeer die bij u past

Met het juiste sanitair creëert u een aangename sfeer in uw badkamer. Wilt u uw badkamer laten omtoveren tot dé ultieme relaxruimte? U kunt bij Verwijst terecht voor diverse productcategorieën:

  • Baden en passende badmeubels;
  • Douchesets en toiletten;
  • Kranen en wastafels.

Complete badkamer conform uw wensen

Wij bieden meer dan alleen sanitair. Wilt u een compleet nieuwe badkamer laten ontwerpen in Uden? Onze badkamerspecialisten gaan graag voor u aan de slag. U kunt kiezen uit de volgende badkamerstijlen: modern, tijdloos of design. Bekijk gerust de badkamerstijlen op onze website of kom langs voor een impressie van de mogelijkheden. Middels badkamer ontwerp kunt u alvast uw badkamer naar eigen voorkeuren en wensen samenstellen.

Om alles uit uw nieuwe badkamer te halen, kunt u tevens kiezen voor aangename badkameritems. Met behulp van deze speciale items tovert u uw badkamer om tot dé ultieme relaxruimte. Voorbeelden van badkameritems zijn sunshowers en elektrische vloerverwarming.

Maak een afspraak

Wilt u inzicht in de mogelijkheden, inspirerende tips én deskundig advies? Maak dan direct een afspraak bij Verwijst, úw sanitairspecialist in Uden! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen, wij helpen u graag.

Door een bezoek te brengen aan onze pagina op Facebook, kunt u alvast kennismaken met diverse realisaties. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden op sanitairgebied.

Contactformulier