badkamer inspiratie

Sanitair Someren

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Sanitair Someren

In regio Someren is Verwijst dé sanitair specialist. Of u nu uw toilet wilt aanpassen aan de eisen van de tijd of een complete badkamerrenovatie; u kunt bij ons terecht voor exclusieve sanitair merken en prachtige badkamermeubelen. Wij hebben voor iedere smaak de passende stijl. Of u nu gaat voor:

  • Klassiek;
  • Tijdloos;
  • Design.

In onze showroom staan diverse opstellingen met de verschillende mogelijkheden. Bezoek ons en doe inspiratie op voor uw badkamer of toilet!

Vloer- en wandtegels

Om uw nieuwe badkamer tot in de puntjes af te maken, biedt Verwijst haar klanten in de omgeving van Someren ook hoogwaardige vloer en wandtegels aan van diverse topmerken. U kunt daarbij denken aan Lea, Mosa en Imola. Stuk voor stuk bekende merken met hoogwaardige producten. Uiteraard staan onze specialisten voor u klaar om uw wensen op papier te zetten.

Toiletten

Ook op het gebied van toiletten heeft Verwijst in regio Someren het nieuwste in huis. Of u nu een toilet zonder spoelrand zoekt of met een ingebouwde geurafzuiger, het wordt door ons mogelijk gemaakt.

Kranen

U wilt natuurlijk een kraan die bij de stijl van de badkamer of het toilet past. Hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment van topmerken waaruit u kunt kiezen. Of u een éénhendelkraan wilt of meer voor een rustieke twee-greeps kraan. U vindt altijd het passende item.

Luxe items voor uw badkamer in Someren

Voor een wellness gevoel kunt u uw badkamer laten voorzien van een Sunshower. U wordt bruin terwijl u doucht. Of wilt u toch heerlijk ontspannen in bad? Verwijst realiseert graag een ingebouwde LED TV in uw badkamer. Laat u zich informeren in onze showroom voor alle mogelijkheden!

Krijgt u al zin in nieuw sanitair in regio Someren?

Wilt u graag in onze showroom inspiratie op doen? Dat kan op dinsdag en woensdag van 9.30 tot 17.30, op vrijdag van 9.30 tot 20.00 en op zaterdag van 9.30 tot 16.00.

Contactformulier