badkamer inspiratie

Sanitair Ravenstein

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u nieuw sanitair in uw badkamer of toilet? Op korte rijafstand van Ravenstein kunt u uitstekend terecht bij Verwijst voor diverse sanitair producten. Hierbij kunt u kiezen tussen zowel gerenommeerde als opkomende merken. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Hansgrohe;
  • Dornbracht;
  • Sphinx;
  • Villeroy en Boch.

Passende badmeubels voor uw badkamer

Bij ons vindt u badmeubels in alle soorten en maten. Van stoere eenvoud tot tijdloos design, Verwijst vertegenwoordigt prachtige badmeubels voor al uw wensen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u inspireren!

Badkamer- en tegelspecialist

In de omgeving van Ravenstein bieden wij alles-onder-één-dak. Dit betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor badkameritems, complete badkamers én vloer- en wandtegels. Maak een afspraak met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden. Met een afspraak in onze showroom bent u namelijk gewaarborgd van deskundig advies, inzicht in de mogelijkheden én inspiratie. Neem hiervoor contact met ons op!

Hand- en hoofddouches

In een complete badkamer mag een doucheset natuurlijk niet ontbreken. Het varieert van alleen een douchekop tot een apart gemonteerde handdouche. Voor het echte wellness gevoel kunt u ook kiezen voor massagestralen of een rainshower. Douchen met een subtiel verlichte waterstraal? Of toch liever een mini waterval? Wij bieden een diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van badkameritems.

Badkamer ontwerpen

Voor mensen die zelf hun badkamer willen ontwerpen, hebben wij de ontwerp software van Saninet ter beschikking. Heeft u al een foto van uw droomontwerp? Mail het onze specialisten bij Verwijst, wij kijken vervolgens naar de mogelijkheden. Liever persoonlijk advies? Maak een afspraak met een adviseur in onze showroom. Wij laten graag de mogelijkheden zien. U wilt toch onbezorgd genieten van uw nieuwe badkamer? Kies daarom met sanitair voor Verwijst in regio Ravenstein!

Contactformulier