badkamer inspiratie

Sanitair Overasselt

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u nieuw sanitair in uw badkamer of toilet? Dan bent u bij Verwijst aan juiste adres. Vlakbij Overasselt bieden wij een prachtig aanbod aan sanitair. In ons uitgebreide assortiment vindt u spiegelkasten, badmeubels, kranen, wastafels, maar ook losse hoofddouches en handdouches in diverse variaties. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en laat u verrassen door onze prachtige sanitair producten!

Zowel opkomende als gerenommeerde merken

Wij bieden een prachtig assortiment van sanitair in regio Overrasselt. Hierbij kunt u denken aan zowel opkomende als gerenommeerde merken. De volgende merken vindt u terug in ons assortiment:

  • Sanibell;
  • Geberit;
  • HansGrohe;
  • Villeroy & Boch.

Badkamer-, tegel- én sanitairspecialist!

Met alles onder één dak kunt u verder bij ons terecht voor badkameritems, een compleet nieuwe badkamer én vloer– en wandtegels. Maak gerust een afspraak in onze showroom om u te laten adviseren omtrent de mogelijkheden. Met een afspraak bent u bovendien gewaarborgd van deskundig advies van onze badkamerspecialisten.

Meer over Verwijst

Met een jarenlange ervaring van 60 jaar kunnen wij onszelf oprecht een specialist op het gebied van sanitair noemen. Bij binnenkomst proeft u daarom direct een sfeer van passie, kwaliteit én vakmanschap. Dit zijn dan ook belangrijke kernwaarden die wij uit proberen te stralen naar onze bezoekers toe. Meer over Verwijst vindt u onder over ons. Om alvast een impressie van de mogelijkheden te verkrijgen, kunt u ons eveneens volgen op Facebook.

Heeft u vragen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt uw vragen stellen via: 0413-262078 of mailen naar info@verwijst.nl. Als vakman helpen wij u graag. Verwijst: úw specialist in sanitair omgeving Overasselt!

Contactformulier