badkamer inspiratie

Sanitair Nistelrode

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Het vernieuwen van uw badkamer of toilet kan met prachtige sanitair producten. Verwijst is uw specialist op het gebied van sanitair in de omgeving van Nistelrode. Wij staan voor u klaar met betrekking tot:

Met een ruime showroom van 1.200 m² vindt u diverse badkamerstijlen gepresenteerd met verschillende sanitair producten. Plan uw afspraak in onze showroom en laat u verrassen door de talloze mogelijkheden.

Expertise en uitgebreid assortiment sanitair

Verwijst biedt een uitgebreid assortiment van sanitair in regio Nistelrode. Onze vakkundige medewerkers begeleiden u graag bij het kiezen van het juiste merk sanitair. Afhankelijk van uw budget en wensen kiest u voor een A of een iets meer opkomend merk. U kunt hierbij kiezen voor:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten;
  • Wastafels.

Speciale items om uw badkamer aangenamer te maken

Daarnaast vindt u bij Verwijst prachtige items om uw badkamer te verfraaien. Kiest u voor nieuw sanitair of een complete nieuwe badkamer? Maak uw badkamer aangenamer met bijvoorbeeld een sunshower, TV of badkamerradio. Onder speciale items vindt ons complete aanbod aan producten om uw badkamer aangenamer te maken.

Tegelspecialist

Met meer dan 1.000 verschillende tegels vindt u ongetwijfeld de juiste tegels voor uw badkamer, toilet of woonkamer. Wilt u advies van een expert? Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte tegelvloer.

Maak een afspraak in de showroom

Neem contact met ons op voor een afspraak in de showroom. Uiteraard kunt u ook voor sanitair direct binnenlopen bij Verwijst in regio Nistelrode. Met een afspraak bent u in ieder geval verzekerd van deskundig advies, inzicht in de mogelijkheden én een lekkere kop koffie. Verwijst heet u alvast welkom!

Contactformulier