We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Sanitair Nistelrode

Kom langs bij Verwijst, uw sanitair specialist in omgeving Nistelrode. Maak direct een afspraak in onze showroom voor een deskundig advies!

Het vernieuwen van uw badkamer of toilet kan met prachtige sanitair producten. Verwijst is uw specialist op het gebied van sanitair in de omgeving van Nistelrode. Wij staan voor u klaar met betrekking tot:

Met een ruime showroom van 1.100 m² vindt u diverse badkamerstijlen gepresenteerd met verschillende sanitair producten. Plan uw afspraak in onze showroom en laat u verrassen door de talloze mogelijkheden.

Expertise en uitgebreid assortiment sanitair

Verwijst biedt een uitgebreid assortiment van sanitair in de regio Nistelrode. Onze vakkundige medewerkers begeleiden u graag bij het kiezen van het juiste merk sanitair. Afhankelijk van uw budget en wensen kiest u voor een A- of een iets meer opkomend merk. U kunt hierbij kiezen voor:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten;
  • Wastafels.

Speciale items om uw badkamer aangenamer te maken

Daarnaast vindt u bij Verwijst prachtige items om uw badkamer te verfraaien. Kiest u voor nieuw sanitair of een complete nieuwe badkamer? Maak uw badkamer aangenamer met bijvoorbeeld een sunshower, TV of badkamerradio. Onder speciale items vindt ons complete aanbod aan producten om uw badkamer aangenamer te maken.

Tegelspecialist

Met meer dan 1.000 verschillende tegels vindt u ongetwijfeld de juiste tegels voor uw badkamer, toilet of woonkamer. Wilt u advies van een expert? Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte tegelvloer.

Maak een afspraak in de showroom

Neem contact met ons op voor een afspraak in de showroom. Uiteraard kunt u ook voor sanitair direct binnenlopen bij Verwijst in de regio Nistelrode. Met een afspraak bent u in ieder geval verzekerd van deskundig advies, inzicht in uw mogelijkheden én een lekkere kop koffie. Verwijst heet u alvast welkom!

 

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.