badkamer inspiratie

Sanitair Nijmegen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op zoek naar dé expert in sanitair regio Nijmegen? Een nieuwe kraan, complete douche set of vrijstaand bad? Met een ruime showroom van 1.200 m² kunt u uitstekend bij badkamerspecialist Verwijst terecht voor sanitair in de omgeving van Nijmegen. U kunt onder andere denken aan baden en bad meubels, toiletten, kranen én complete douchesets. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Voor elke wens passend sanitair

Bij Verwijst vindt u zowel opkomende als bekende merken. Voor elke stijl en uitstraling bieden wij een passend aanbod aan sanitair. U kunt mede bij ons terecht voor de volgende merken:

  • Grohe;
  • Assenti;
  • Dornbracht.

Bezoek onze showroom en laat u helpen door badkamerspecialisten voor een passend advies. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook langskomen zonder afspraak in één van onze showrooms. Wel bent u met een afspraak gewaarborgd van tips en een passend advies voor uw sanitair.

Uw sanitair winkel in regio Nijmegen

Onze showroom ontleent zich perfect voor nieuwe tegels, passend sanitair én een complete badkamer in de omgeving van Nijmegen. Wij zijn echte vakmensen. Zodoende kan Verwijst u uitstekend helpen bij het plaatsen van de producten. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Dit wordt in overleg met u bepaald.

Maak een afspraak voor uw badkamer

Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten. Wilt u alvast een kleine impressie van de vele mogelijkheden? Stel uw vragen of vraag ons gratis magazine aan. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en acties, kunt u ons volgen op Facebook. Wij heten u alvast van harte welkom bij Verwijst, dé specialist in sanitair regio Nijmegen.

Contactformulier