60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Sanitair Nijmegen

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op zoek naar dé expert in sanitair in regio Nijmegen? Een nieuwe kraan, complete doucheset of vrijstaand bad? Met een ruime showroom van 1.200 m² kunt u uitstekend bij badkamerspecialist Verwijst terecht voor sanitair in de omgeving van Nijmegen. U kunt onder andere denken aan baden en badmeubels, toiletten, kranen én complete douchesets.

Voor elke wens passend sanitair

Bij Verwijst vindt u zowel opkomende als bekende merken. Voor elke stijl en uitstraling bieden wij een passend aanbod aan sanitair. U kunt mede bij ons terecht voor de volgende merken:

  • Grohe;
  • Assenti;
  • Dornbracht.

Bezoek onze showroom en laat u helpen door badkamerspecialisten voor een passend advies. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook langskomen zonder afspraak in één van onze showrooms. Wel bent u met een afspraak gewaarborgd van tips en een passend advies voor uw sanitair.

Sanitairwinkel in regio Nijmegen met prachtige showrooms

Onze showroom ontleent zich perfect voor nieuwe tegels, passend sanitair of een complete badkamer in de omgeving van Nijmegen. Wij zijn echte vakmensen. Zodoende kan Verwijst u uitstekend helpen bij het plaatsen van de producten. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Dit wordt in overleg met u bepaald.

Maak een afspraak met úw badkamerspecialist

Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten. Wilt u alvast een kleine impressie van de vele mogelijkheden? Stel uw vragen of vraag ons gratis magazine aan. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en acties, kunt u ons volgen op Facebook. Wij heten u alvast van harte welkom bij Verwijst, dé specialist in sanitair regio Nijmegen!

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!