We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Sanitair Nijmegen

Voor sanitair in omgeving Nijmegen komt u naar Verwijst. Wij zijn úw specialist in sanitair, tegels en badkamers. Maak direct een afspraak!

Op zoek naar dé expert in sanitair? Een nieuwe kraan, complete doucheset of vrijstaand bad? Met een ruime showroom van 1.100 m² kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor sanitair in de omgeving van Nijmegen. U vindt in onze showrooms sanitair gepresenteerd in diverse opstellingen. U kunt onder andere denken aan:

Dornbracht, Assenti en meer

Bij Verwijst vindt u zowel opkomende- als bekende merken. Voor elke stijl en uitstraling bieden wij een passend aanbod aan sanitair. U kunt mede bij ons terecht voor de volgende merken:

Bezoek één van onze showrooms en laat u helpen door vakspecialisten voor een passend advies. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook langskomen zonder afspraak in één van onze showrooms. Wel bent u met een afspraak gewaarborgd van tips en een passend advies voor uw sanitair.

Showrooms met sanitair, tegels én complete badkamers

Onze showrooms ontlenen zich perfect voor nieuwe tegels, passend sanitair of een complete badkamer in de regio Nijmegen. Wij zijn echte vakmensen. Zodoende kan Verwijst u uitstekend helpen bij het plaatsen van de producten. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Dit wordt in overleg met u bepaald.

Maak een afspraak in de showroom

Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten. Wilt u alvast een kleine impressie van de vele mogelijkheden? Stel uw vragen of vraag het gratis magazine aan. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en acties, kunt u ons volgen op Facebook. Wij heten u alvast van harte welkom bij Verwijst, dé specialist in sanitair regio Nijmegen!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.