badkamer inspiratie

Sanitair Horst

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

In regio Horst bent u bij Verwijst aan het goede adres voor topmerken aangaande sanitair en badkamers. Wij zijn gevestigd in Uden en verzorgen voor u een complete renovatie van de badkamer. Voor alle smaken en wensen heeft Verwijst de juiste items!

Van zeepdispensers tot vloertegels

De specialisten van Verwijst helpen u graag met het ontwerp van uw nieuwe badkamer. Heeft u al een idee dat u graag uitgevoerd wilt hebben? Breng ons uw ontwerp en onze adviseur kijkt met u mee om uw ontwerp te optimaliseren. Wij hebben in de showroom opstellingen in diverse stijlen:

  • Klassiek;
  • Design;
  • Tijdloos.

Bent u minder valide? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen hulpmiddelen in uw badkamer inbouwen zonder afbreuk te doen aan de stijl van het geheel. Laat u vrijblijvend hierover informeren.

Douchesets

Verwijst levert in regio Horst uiteraard eenvoudige hand- of hoofddouches maar ook complete douchesets. Wilt u graag douchen alsof u in een tropische regenbui staat? Kijk eens naar onze rainshowers. U kunt ook kiezen voor een verlichte waterstraal of een straal die meer op een waterval lijkt.

Designradiatoren

Wilt u graag een opvallende verwarming in uw badkamer? Of toch een radiator die opgaat in het geheel? Ook hier zijn onze adviseurs in hun element. In onze showroom ziet u de verschillende mogelijkheden voor de verwarming van uw badkamer. Ook een elektrische vloerverwarming kan zonder sloop- of breekwerk geïnstalleerd worden.

Contact

Heeft u na het bekijken van de website nog vragen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Komt gerust vrijblijvend een kijkje nemen voor uw sanitair in onze showroom op korte rijafstand van Horst. Als u graag een adviesgesprek wilt, kunt u telefonisch, per mail of via het contactformulier op de site een afspraak maken.

Contactformulier