badkamer inspiratie

Sanitair Herpen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Zoekt u dé specialist in sanitair regio Herpen? Zoek niet verder en maak kennis met Verwijst door het maken van een afspraak. In onze showroom bent u van harte welkom, zodat u een goede impressie verkrijgt van de mogelijkheden op sanitairgebied. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Zodoende bent u gewaarborgd van advies, inspirerende tips én inzicht in de mogelijkheden. Op korte rijafstand van Herpen is Verwijst úw specialist in sanitair.

Volop mogelijkheden voor uw badkamer en toilet

Als sanitairspecialist weten wij dat u geen concessies in uw badkamer of toilet hoeft te maken. Ga het gesprek met ons aan en haal alles uit uw omgeving. Prachtige producten om van uw badkamer een échte relaxruimte te maken. Een plek waar u zichzelf kunt terugtrekken en even helemaal kunt opladen. Verwijst levert de volgende sanitair producten van zowel opkomende als gerenommeerde merken:

  • Baden, badmeubels;
  • WC’s en douchesets;
  • Kranen en wastafels.

Van Sanibell tot Sealskin en van Geberit tot HansGrohe, wij bieden alles onder één dak om van uw toilet of badkamer een succes te maken. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op passie, kwaliteit én vakmanschap. Met een ruime ervaring van meer dan zestig jaar op sanitairgebied hopen wij dit direct op u over te brengen in het eerste gesprek. Benieuwd? U kunt Verwijst bereiken via 0413-262078 en info@verwijst.nl voor meer informatie. Om alvast een kleine impressie te verkrijgen van de mogelijkheden, kunt u een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina. Met enige regelmaat plaatsen wij namelijk op social media prachtige referenties. Hier zijn wij zeer trots op!

Kom langs

In de omgeving van Herpen heten wij u van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze showroom voor uw sanitair. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in badkamers, tegels & sanitair. Tot snel.

Contactformulier