60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Sanitair Helmond

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Bent u toe aan iets nieuws of is uw sanitair gewoon aan vervanging toe? U kunt uitstekend bij Verwijst terecht voor nieuwe sanitair producten in de regio Helmond. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment:

  • Baden / badmeubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten;
  • Verwarmingen;
  • Wastafels.

Merken

U vindt in het assortiment van Verwijst zowel A-merken als opkomende merken. Voor iedere productcategorie bieden wij de merken die precies de sfeer uitstralen die u wenst. U kunt denken aan Spinx, Villeroy & Boch en Duravit. Breng een bezoek aan onze showroom(s) waar de mogelijkheden gepresenteerd staan of vraag vrijblijvend ons gratis magazine aan.

Badkamer Helmond

Naast sanitair product kunt u bij ons terecht voor een complete badkamer. In onze showroom maken we onderscheid tussen verschillende badkamerstijlen:

Voor iedere smaak bieden wij een passende badkamer zonder dat u concessies hoeft te doen. Wilt u liever iets volledig op maat laten maken? Ontwerp uw badkamer via gratis ontwerp of kom direct langs in onze showroom. Onze adviseurs verstrekken graag een advies op maat! Installatie en montage kunt u laten uitvoeren door Verwijst zelf, een vakman of uzelf. Wij laten u vrij in de keuze door wie u de badkamer laat installeren.

Maak een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak bij Verwijst om alle mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook gewoon onze showrooms binnenstappen voor een passend advies van onze medewerkers. Wel bent u mét afspraak verzekerd van inspirerende tips, deskundig advies en inzicht in de mogelijkheden. Verwijst: voor sanitair in de omgeving van Helmond!

Volgt u Verwijst al op Facebook? Via Facebook blijft u uitstekend op de hoogte van de laatste nieuwtjes en realisaties. Ga daarom naar Facebook en geef ons direct een like!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier