badkamer inspiratie

Sanitair Helmond

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

U kunt uitstekend bij Verwijst terecht voor nieuw sanitair in regio Helmond. Bent u toe aan iets nieuws of is uw sanitair gewoon aan vervanging toe? In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment van:

  • Baden / badmeubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten;
  • Verwarmingen;
  • Wastafels.

Diverse sanitair merken voor de juiste sfeer

U vindt in het assortiment van Verwijst zowel A als opkomende merken. Voor iedere productcategorie bieden wij de merken die precies de sfeer uitstralen die u wenst. U kunt denken aan Spinx, Villeroy & Boch en Duravit. Breng een bezoek aan onze showroom waar de mogelijkheden gepresenteerd staan of vraag vrijblijvend ons gratis magazine aan.

Voor uw badkamer in regio Helmond

Naast sanitair kunt u bij ons terecht voor een complete badkamer in de omgeving van Helmond. In onze showroom maken wij onderscheid tussen verschillende badkamerstijlen:

Voor iedere smaak bieden wij een passende badkamer zonder dat u enige concessies hoeft te doen. Wilt u liever iets volledig op maat laten maken? Ontwerp uw badkamer via gratis ontwerp of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs verstrekken graag een advies op maat! Installatie en montage kunt u laten uitvoeren door Verwijst zelf, een vakman of uzelf. Wij laten u vrij in de keuze door wie u de badkamer laat installeren.

Bezoek onze sanitairwinkel

Maak vrijblijvend een afspraak bij Verwijst om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook gewoon onze showroom binnenstappen voor een passend advies van onze medewerkers. Wel bent u mét afspraak verzekerd van inspirerende tips, deskundig advies en inzicht in de mogelijkheden. Verwijst: voor sanitair in de omgeving van Helmond.

Volgt u Verwijst al op Facebook? Via Facebook blijft u uitstekend op de hoogte van de laatste nieuwtjes en realisaties. Ga daarom naar Facebook en geef ons een like.

Contactformulier