badkamer inspiratie

Sanitair Heesch

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Als sanitairspecialist in regio Heesch bieden wij een prachtig assortiment van sanitair. Het juiste sanitair is wenselijk voor uw keuken, badkamer en toilet. Wilt u inspirerende tips, deskundig advies én inzicht in de mogelijkheden voor nieuw sanitair? Dan helpt Verwijst u graag. Kom gerust eens langs om onze producten te bekijken of maak direct een afspraak. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Verwijst: voor hét juiste sanitair in de omgeving van Heesch, Oss en Den Bosch!

Zowel gerenommeerde als opkomende merken

Wij bieden een ruime showroom van 1.200 m² vol prachtige producten. Op locatie vindt u zowel gerenommeerde als opkomende merken. U kunt dan denken aan Sanibell, Geberit en HansGrohe. Wilt u alles uit uw badkamer halen? Voor het creëren van dé ultieme relaxruimte denken wij graag met u mee. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Baden en badmeubels;
  • Wc’s en douchesets;
  • Kranen en wastafels.

Diverse badkamerstijlen voor de juiste uitstraling

Behalve passend sanitair kunt u ook bij ons terecht voor uw complete badkamer in Heesch of omgeving. Wilt u graag een nieuwe stijl? Ga aan de slag met badkamer ontwerp en design uw nieuwe badkamer conform uw wensen. Zodoende creëert u de stijl die u wenst. Van tijdloos tot modern, samen met Verwijst creëert u een badkamer die volledig bij u past!

Verder vindt u diverse speciale badkameritems in ons assortiment. Zeer zeker een aanrader om alles uit uw badkamer te halen. Gedacht kan worden aan sunshowers en elektrische vloerverwarming.

Benieuwd? Kom gerust eens langs!

Overtuigd? Kom langs en bekijk onze prachtige producten. In regio Heesch, Oss en Den Bosch is Verwijst dé specialist in sanitair, badkamers én tegels. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u ons alvast bezoeken op Facebook.

Contactformulier