badkamer inspiratie

Sanitair Gemert

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst biedt een uitgebreid assortiment van sanitair in omgeving Gemert. Onze showroom ontleent zich perfect om een goede impressie te krijgen van de vele mogelijkheden. Maak een afspraak via contact, zodat u gewaarborgd bent van:

  • Deskundig advies;
  • Inzicht in de mogelijkheden;
  • Inspirerende tips voor uw badkamer of toilet.

Het veranderen van uw toilet of badkamer is verfrissend. Het is uitdagend en creëert een andere sfeer. Wellicht helpt het om uit uw comfort zone te komen. Deskundige medewerkers van Verwijst helpen u graag bij het kiezen van sanitair. Met hulp van passend en deskundig advies sluiten onze producten naadloos aan in uw omgeving.

Kwaliteit badmeubels, douchesets en wastafels

U kunt bij ons terecht voor zowel A als opkomende merken. Gedacht kan worden aan onder andere de volgende topmerken: Assenti, DeVille Products, HansGrohe en Villeroy & Boch. In onze showroom vindt u sanitair gepresenteerd in diverse badkamerstijlen. U vindt hier onder andere:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten;
  • Wastafels.

Specialist voor uw badkamer in omgeving Gemert

Wilt u niet alleen nieuw sanitair, maar ook een nieuwe badkamer in Gemert of omgeving? Als badkamerspecialist kunt u bij ons terecht voor moderne, klassieke en tijdloze badkamers. Eveneens kunt u een badkamer design samenstellen naar uw voorkeuren bij Verwijst. Zo krijgt u een badkamer die volledig door u zelf is ontworpen.

Bezoek onze showroom in Uden of Deurne

Bezoek onze showroom nabij Gemert om een totale impressie te krijgen van de vele mogelijkheden. Daarnaast ontleent onze Facebookpagina zich perfect voor een verdere impressie van de mogelijkheden. Heeft u vragen over sanitair of wilt u direct een afspraak maken in onze showroom? Neem dan contact met ons op. Als badkamer-, tegel- en sanitairspecialist helpen wij u graag in Gemert en omgeving!

Contactformulier