We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Sanitair Gemert

Sanitair in de omgeving Gemert kiest u bij Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Breng een bezoekje in onze showroom en wordt vakkundig geholpen!

Verwijst biedt een uitgebreid assortiment van sanitair in omgeving Gemert. Onze showroom ontleent zich perfect om een goede impressie te krijgen van de vele mogelijkheden. Maak een afspraak via contact zodat u gewaarborgd bent van:

  • Deskundig advies;
  • Inzicht in uw mogelijkheden;
  • Inspirerende tips voor uw badkamer of toilet.

Het veranderen van uw toilet of badkamer is verfrissend. Het is uitdagend en creëert een andere sfeer. Wellicht helpt het om uit uw comfort zone te komen. Deskundige medewerkers van Verwijst helpen u graag bij het kiezen van sanitair. Met hulp van passend en deskundig advies sluiten onze producten naadloos aan in uw omgeving.

Kwaliteit badmeubels, douchesets en wastafels

U kunt bij ons terecht voor zowel A- als opkomende merken. Gedacht kan worden aan onder andere de volgende topmerken: Assenti, DeVille Products, HansGrohe en Villeroy & Boch. In onze showroom vindt u sanitair gepresenteerd in diverse badkamerstijlen. U vindt hier onder andere:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten;
  • Wastafels.

Specialist voor uw badkamer in omgeving Gemert

Wilt u niet alleen nieuw sanitair, maar ook een nieuwe badkamer in Gemert of omgeving? Als badkamerspecialist kunt u bij ons terecht voor moderne-, klassieke- en tijdloze badkamers. Eveneens kunt u een badkamer design samenstellen naar uw voorkeuren bij Verwijst. Zo krijgt u een badkamer die volledig door u zelf is ontworpen.

Bezoek onze showroom in Uden of Deurne

Bezoek één van onze showrooms nabij Gemert om een totale impressie te krijgen van de vele mogelijkheden. Heeft u vragen over sanitair, of wilt u direct een afspraak maken in onze showroom? Neem dan contact met ons op. Als badkamer-, tegel- en sanitairspecialist helpen wij u graag!

Bent u op zoek naar afgeprijsde sanitair producten? In onze koopjeshal vindt u diverse producten in de outlet!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.