60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Sanitair Eindhoven

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

A- merken of meer opkomende merken, Verwijst kent een uitgebreid assortiment van sanitair en is uw specialist in de regio Eindhoven. Via onze website en Facebookpagina kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden. Hier vindt u diverse realisaties bij klanten. In onze showroom nodigen wij u uit voor een compleet advies op maat. Alléén het beste advies voor uw sanitair telt in de omgeving van Eindhoven!

Laat u adviseren door dé badkamerexpert

Wij zijn gepassioneerd van badkamers. Laat u begeleiden in de keuze voor uw badkamerstijl- en product door Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Gevestigd in Uden en Deurne vindt u in onze showrooms vele producten uitgestald. U kunt denken aan:

  • Douchesets;
  • Wastafels;
  • Badmeubels;
  • Complete badkamers.

Door de presentatie van diverse badkamerstijlen vindt u gegarandeerd inspiratie voor uw omgeving. Modern, klassiek, modern of design; met hulp van Verwijst krijgt u een professioneel advies, inzicht in vele mogelijkheden en tips die er écht toe doen.

Compleet assortiment van tegels

Vloertegels, wandtegels en het keramisch parket; passend bij uw sanitair horen ongetwijfeld een prachtige tegelvloer- en wand. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment vindt u het complete pakket bij Verwijst. Laat u verrassen door de mogelijkheden en maak direct een afspraak in onze showroom. Met vakkundige medewerkers staan wij voor u klaar met een passend sanitair advies in de regio Eindhoven!

Vraag direct uw gratis bad magazine aan!

Kunt u niet wachten en wilt u het liefst meteen tips & inspiratie. Met het Bad in Beeld Magazine krijgt u trends, noviteiten en meer over uw badkamer. Hier kunt u dit magazine direct aanvragen. Een echte ‘must-have’ voor iedereen die wat nieuws wilt in de badkamer of het toilet!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier