Sanitair Eindhoven

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

A of meer opkomende merken, Verwijst kent een uitgebreid assortiment van sanitair en is uw specialist in regio Eindhoven. Via onze website en Facebookpagina kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden. Hier vindt u diverse realisaties bij klanten. In onze showroom nodigen wij u uit voor een compleet advies op maat. Alléén het beste advies voor uw sanitair telt in de omgeving van Eindhoven!

Laat u adviseren door dé badkamerexpert

Wij zijn gepassioneerd van badkamers. Laat u begeleiden in de keuze voor uw badkamerstijl- en product door Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Gevestigd in Uden vindt u in onze showroom vele producten uitgestald. U kunt denken aan:

  • Douchesets;
  • Wastafels;
  • Badmeubels;
  • Complete badkamers.

Door de presentatie van diverse badkamerstijlen vindt u gegarandeerd inspiratie voor uw omgeving. Modern, klassiek, modern of design; met hulp van Verwijst krijgt u een professioneel advies, inzicht in vele mogelijkheden en tips die er écht toe doen.

Compleet assortiment van tegels

Vloertegels, wandtegels en het keramisch parket; passend bij uw sanitair horen ongetwijfeld een prachtige tegelvloer- en wand. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment vindt u het complete pakket bij Verwijst. Laat u verrassen door de mogelijkheden en maak direct een afspraak in onze showroom. Met vakkundige medewerkers staan wij voor u klaar met een passend sanitair advies in regio Eindhoven.

Vraag direct uw gratis bad magazine aan!

Kunt u niet wachten en wilt u het liefst meteen tips & inspiratie. Met het Bad in Beeld Magazine krijgt u trends, noviteiten en meer over uw badkamer. Hier kunt u dit magazine direct aanvragen. Een echte ‘must-have’ voor iedereen die wat nieuws wilt in de badkamer of het toilet!

Contactformulier