badkamer inspiratie

Sanitair Eindhoven

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

A of meer opkomende merken, Verwijst kent een uitgebreid assortiment van sanitair en is uw specialist in regio Eindhoven. Via onze website en Facebookpagina kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden. Hier vindt u diverse realisaties bij klanten. In onze showroom nodigen wij u uit voor een compleet advies op maat. Alléén het beste advies voor uw sanitair telt in de omgeving van Eindhoven!

Laat u adviseren door dé badkamerexpert van Eindhoven

Wij zijn gepassioneerd van badkamers. Laat u begeleiden in de keuze voor uw badkamerstijl- en product door Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Gevestigd in Uden vindt u in onze showroom vele producten uitgestald. U kunt denken aan:

  • Douchesets;
  • Wastafels;
  • Badmeubels;
  • Complete badkamers.

Door de presentatie van diverse badkamerstijlen vindt u gegarandeerd inspiratie voor uw omgeving. Modern, klassiek, modern of design; met hulp van Verwijst krijgt u een professioneel advies, inzicht in vele mogelijkheden en tips die er écht toe doen.

Compleet assortiment sanitair in Eindhoven

Vloertegels, wandtegels en het keramisch parket; passend bij uw sanitair horen ongetwijfeld een prachtige tegelvloer- en wand. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment vindt u het complete pakket bij Verwijst. Laat u verrassen door de mogelijkheden en maak direct een afspraak in onze showroom. Met vakkundige medewerkers staan wij voor u klaar met een passend sanitair advies in regio Eindhoven.

Weet u al welk sanitair uw voorkeur heeft?

Naast het kiezen van de vloer- en wandtegels en verlichting is uw keuze voor het sanitair natuurlijk het allerbelangrijkste. Van deze meubels gaat u niet alleen gebruik maken, maar tevens moeten zij passen bij uw wensen. Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair werkt met merken zoals:

  • Sanibell;
  • Sealskin;
  • Thebalux;
  • Geberit;
  • Hansgrohe;
  • Villeroy & Boch.

Dankzij deze merken is er volop mogelijkheid om naast kwaliteit ook een keuze te kunnen maken voor prachtig sanitair. Uw eigen spa-beleving samenstellen zodat u elke dag gaat genieten van uw droombadkamer. Wilt u speciale items plaatsen in uw badkamer? Zoals het plaatsen van een sun-shower of een aangepaste badkamer? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze specialisten kunnen uw wensen omzetten in een prachtige badkamer die geheel is afgestemd op uw wensen. Natuurlijk moet de badkamer ook praktisch zijn. Onze specialisten zullen u daarin adviseren. Naast het uiterlijk is het praktisch gebruik van de badkamer ook heel belangrijk voor de jaren die nog gaan komen. Komt er uitbreiding in het gezin of gaan de kinderen de woning binnenkort verlaten? Daarom is het kiezen voor het juiste sanitair belangrijk, zodat u na een aantal jaren nog steeds kunt genieten van uw badkamer. Of u nu een badkamer gaat verbouwen of een badkamer gaat plaatsen, onze specialisten helpen u graag! Onze showroom geeft u voldoende inspiratie, onze specialisten voorzien u van advies.

Vraag direct uw gratis bad magazine aan!

Kunt u niet wachten en wilt u het liefst meteen tips & inspiratie. Met het Bad in Beeld Magazine krijgt u trends, noviteiten en meer over uw badkamer. Hier kunt u dit magazine direct aanvragen. Een echte ‘must-have’ voor iedereen die wat nieuws wilt in de badkamer of het toilet!

Contactformulier